Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí v lahodné omáčce z červeného vína. Příprava tohoto tradičního francouzského pokrmu sice zabere celé odpoledne, ale ta dokonalá chuť a vůně za to určitě stojí.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 779 kJ / 4 249 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 358,66 g | 
| Tuky | 234,07 g | 
| Vláknina | 20,55 g | 
| Cholesterol | 880 mg | 
| Sodík | 4,81 g | 
| Sůl | 11,60 g | 
| Sacharidy | 51,72 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Moje poznámka
					
				
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovezi po burgundsku, 
						
						
							hovězí po burgundsku originální recept, 
						
						
							hovezi po burgundsku recept, 
						
						
							hovězí maso po burgundsku, 
						
						
							burgundská hovězí pečeně, 
						
						
							hovězí po burgundsku pohlreich, 
						
						
							maso po burgundsku, 
						
						
							burgundská pečeně, 
						
						
							hovězí po burgunsku, 
						
						
							recept hovezi po burgundsku, 
						
						
							burgundská hovězí pečeně recept, 
						
						
							hovezi pecene po burgundsku, 
						
						
							hovězí po burgunsku recept, 
						
						
							hovezí maso po burgunsku, 
						
						
							hovězí po burgundsku recepty, 
						
						
							recepty hovezi po burgundsku, 
						
						
							vepřové maso po burgundsku, 
						
						
							vepřové po burgundsku, 
						
						
							burgundské hovězí, 
						
						
							maso po burgunsku
						
					
						Suroviny:
						
							špička hovězí, 
						
						
							slanina, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							vývar hovězí, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							cibule šalotka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							tymián čerstvý, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (59)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
ukazuje pouze titulní stránku časopisu Instinkt.
kasiopea: