Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 767 kJ / 1 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,09 g |
Tuky | 20,37 g |
Vláknina | 33,60 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 3,10 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 55,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lužický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NGQ2
Moje poznámka
Lužický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NGQ2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
lužické maso,
lužické zelí,
luzicka veprova pecene,
lužický salát,
uherský guláš,
lužická vepřová,
lužická hovězí pečeně,
hovezu gulas s kapustou,
vepřový guláš s s kapustou,
guláš z vepřového masa a kapusty,
lužické vepřové,
netradicni gulas,
lužický koláč,
recepty lužické kuchyně,
lužický vepřový guláš,
lužické koláče,
lužická vepřová vepřová pečeně,
lužický salát recept,
lužické vepřové maso,
recepty kombinace vepřové a hovězí
Suroviny:
kližka hovězí,
maso uzené,
kapusta,
cibule,
houby sušené,
vývar hovězí,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl
Komentáře (34)
Maso(hovězí,nebo vepřové)také dělávám s kapustou,ale to je úplně něco jiného,než tady ta Tvá dobrota s přidáním hub a uzeného
Hezký receptík