Kančí ragú s brusinkovou omáčkou
Kančí ragú s brusinkovou omáčkou je jídlo s výraznou chutí zvěřiny, kterou zjemňuje sladkokyselý dotek brusinek. Tento tradičně laděný pokrm v sobě spojuje robustní maso, pomalé dušení a omáčku plnou lesní vůně.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 163 kJ / 1 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,51 g |
Tuky | 61,36 g |
Vláknina | 8,53 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 94,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí ragú s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGXA
Moje poznámka
Kančí ragú s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGXA
Nejnovější recepty
Mrkvová bábovka
Přidáno před 16 minutami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 3 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 18 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno 6. 10. 2025 14:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 22 minutami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 1 hodinou
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Jindriskas před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Jancajc před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Klar98 před 3 hodinami
Brokolice zapečená se sýrem
janatka před 3 hodinami
Listové řezy s pudinkem, piškoty a broskvemi
janatka před 3 hodinami
Česnečka z cukety
Liduš před 3 hodinami
Pavliny halušky
terundela před 6 hodinami
Tématické fráze:
kančí ragů,
kančí ragů na víně,
kančí ragů recept,
recept na kančí ragů,
kančí ragú recepty,
kančí maso s brusinkovou omáčkou,
kančí maso recepty ragú,
recepty kančí ragů,
kančí s brusinkovou omáčkou,
kančí medailonky s brusinkovou omáčkou,
kančí s brusinkami,
kanči recept,
maso s brusinkovou omáčkou,
ragu z kance,
kanci na cerno,
ragů z divočáka,
ragu z kanciho masa,
kanci na brusinkove omacce,
kančí ragů se zeleninou,
kanec s brusinkovou omáčkou
Suroviny:
maso kančí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
marmeláda brusinková,
povidla švestková,
cukr třtinový,
ocet balsamiko,
jalovec,
pepř černý,
bobkový list,
koření nové koření,
rozmarýn,
tymián,
olej olivový,
máslo,
mouka hladká,
víno červené,
smetana na vaření,
sádlo,
špek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (28)
Ale moc hezký recept.