Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 937 kJ / 1 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,54 g |
Tuky | 85,85 g |
Vláknina | 27,84 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 36,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s parmezánovým baby špenátom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xBx
Moje poznámka
Osso buco s parmezánovým baby špenátom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xBx
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 8 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 1 hodinou
Thajské curry
Trol60 před 1 hodinou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 3 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 4 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 4 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 5 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 5 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
maso s dírou,
telecí ossobuco minutky recepty,
krůtí osobucco recept,
ossobuco recept,
osso buco recept,
fond de veau,
jak se připravuje baby špenát,
krůtí ossobuco recept,
recepty na ossobuco,
jak se rekne slovensky morek,
telecí osso buco jako minutka,
globus telecí ossobuco,
spenatom,
ossobuco minutka,
hovězí osso buco jako minutka,
osso buco recepty,
osso buco recept se špenátem,
baby spenát parmazán,
krůtí osso buco,
baby špenát s parmazanem
Suroviny:
maso telecí,
kost hovězí morková,
cibule,
mrkev,
víno bílé suché,
rajče ve vlastní šťávě,
máslo,
olej slunečnicový,
mouka hladká,
česnek,
parmazán,
bouquet garni,
sůl,
pepř,
špenát,
olej olivový extra virgin,
smetana sladká,
parmazán,
sůl,
pepř,
rajče sušené v oleji
Komentáře (10)
Nevím, jak se slovensky řekne "lýtko", ale OSSO BUCO se připravuje z lýtka zadní nohy dobytčete a nechápu, proč sem pletete toho krocana
*****
Typické je s gremoládou http://www.labuznik.cz/recept/milanske-osso-buco-o...
Nenechte se u řezníka zblbnout a klidně mu řekněte, ať vám vybere kosti s morkem (od pohledu to není vždy zřejmé - někdy se i plná kost tváří jako by měla morek)
Vyvařené duté kosti lze používat jako "kokotky". Dal bych sem recept na MORKOVOU ŽEMLOVKU, ale myslím, že byste ji nestrávili...
Koho to zajímá: http://www.labuznik.cz/recept/morkova-zemlovka/