Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 473 kJ / 2 503 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 315,90 g |
| Tuky | 107,02 g |
| Vláknina | 22,65 g |
| Cholesterol | 1,99 g |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 63,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso i vnitřnosti pokrájíme na kousky, jazyk spaříme a povrch sloupneme.
Krok 2: Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, promícháme a smažíme tak dlouho, než se štáva, kterou maso pustí, odpaří.
Krok 3: Pak vmícháme papriku, pepř a kmín, opět promícháme, aby se paprika rozpustila, zalijeme vodou(nebo masovým vývarem) a za častého míchání dusíme téměř doměkka.
Krok 4: Guláš zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody(nebo vína) a maso za stálého míchání dovaříme doměkka.
Krok 5: Nakonec vše dochutíme prolisovaným česnekem a kořením.
Zveřejněno 28. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řeznický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/088v
Moje poznámka
Řeznický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/088v
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 6 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 9 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 10 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 2 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 5 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 5 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 7 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 7 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 7 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 8 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 8 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 9 hodinami
Tématické fráze:
guláš z vepřového srdce,
řeznické recepty,
řeznický vepřový guláš,
vepřový guláš se slezinou a srdcem,
řeznický salát,
guláš ze sleziny,
guláš z vnitřností,
řeznický masový guláš,
řezncký guláš,
slezina guláš recept,
zabíjáčkový guláš se slezinou,
řeznický zabijačkový guláš recept,
reznicky zabijackovy guláš,
guláš se slezinou,
reznickysalat,
zabíjačkový guláš,
guláš s játry a srdcem,
řenický guláš,
recepty na vepřove jatra a slezina srdce,
řeznicky recepty
Suroviny:
maso vepřové,
vnitřnosti vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
chilli,
kmín drcený,
pepř mletý,
mouka hladká,
česnek,
sůl
Komentáře (3)