Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 250 kJ / 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,72 g |
Tuky | 10,41 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 33,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRA7
Moje poznámka
Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRA7
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 20 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 59 minutami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Jahodové poháry
Nickusek před 1 hodinou
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 2 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 2 hodinami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 2 hodinami
Kefírový koláč
Renata1101 před 2 hodinami
Palačinky s džemem
kacaba10 před 3 hodinami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 5 hodinami
Tématické fráze:
brokolice v parnim hrnci,
jak vařit v parním hrnci,
recepty do parního hrnce,
videa recepty parní hrnec,
brambory v parním hrnci,
parní hrnec-recepty,
jak vařit brokolici,
jak dlouho vařit brokolici,
parní hrnce test,
recepty z parního hrnce,
parní hrnce recenze,
hrnce zepter,
brambory z parního hrnce,
test parních hrnců,
zepter recepty,
co varit v parnim hrnci,
recepty zepter,
jak dlouho varit brambory v parnim hrnci,
test hrnců na vaření rýže,
brokolice v parním hrnci,
Suroviny:
brambory,
brokolice,
vejce,
tymián,
sůl,
pepř,
mléko
Komentáře (14)