Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 250 kJ / 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,72 g |
| Tuky | 10,41 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 146 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 33,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRA7
Moje poznámka
Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRA7
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 23 minutami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 2 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 51 sekundami
Růžová bábovka
jemelka před 1 minutou
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 6 minutami
Nakládaný bůček
magdalenka před 7 minutami
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 7 minutami
Dršťková polévka
magdalenka před 7 minutami
Falešná treska
magdalenka před 7 minutami
Bedly v celestýnském těstíčku
magdalenka před 8 minutami
Maminčiny koblihy
magdalenka před 8 minutami
Americké okurky
magdalenka před 8 minutami
Tématické fráze:
brokolice v parnim hrnci,
jak vařit v parním hrnci,
recepty do parního hrnce,
videa recepty parní hrnec,
brambory v parním hrnci,
parní hrnec-recepty,
jak vařit brokolici,
jak dlouho vařit brokolici,
parní hrnce test,
recepty z parního hrnce,
parní hrnce recenze,
hrnce zepter,
brambory z parního hrnce,
test parních hrnců,
zepter recepty,
co varit v parnim hrnci,
recepty zepter,
jak dlouho varit brambory v parnim hrnci,
test hrnců na vaření rýže,
brokolice v parním hrnci,
Suroviny:
brambory,
brokolice,
vejce,
tymián,
sůl,
pepř,
mléko
Komentáře (14)