Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

7. 8. 2010 11:44

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 497 kJ / 358 kcal
Bílkoviny81,55 g
Tuky3,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 193 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace na Labužník.cz, opět ale upraveno podle vlastní chutě a hlavy :)

Dobrou chuť.

Dodatečně mě napadlo - dát jen ty bílé vnitřní listy, bylo by to autentičtější k obvazům ;).....a určitě by šlo dělat i pod grilem venku :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

7. 8. 2010 16:53

Ivo, včera jsi zmiňovala, že budeš dělat mumii, tak jsem byla fakt zvědavá, co že to bude - a nezklamala jsi. Bezva vychytávka, je to moc efektní / jestli se to o mumii dá říct:-D /. :yes:+:-)

olca spickova olca spickova

7. 8. 2010 16:35

Ivanko jedním slovem,Náááááádhera!!!:-O:-p A určitě moc dobré!! Bodík pro tebe už letí!!!:-K:yes:

Eliza Eliza

7. 8. 2010 15:57

Ty jsi hračička...;-):yes:, máš to moc pěkné.

magdalenka magdalenka

7. 8. 2010 15:52

Kreativita ti teda nechýba...smekám! +

isindy isindy

7. 8. 2010 14:54

děkuji všem, moc mě potěšilo, že i vás recept zaujal :-) když se nad tím ale zamyslíte, tak to není nic vyjímečného, kuřecí prsa, lilek a pórek používáme běžně, nakrájené na kostky, společně podušené....to určitě už bylo na talířích X-krát...baví mě ale fooddesign, hrát si s aranžováním jídla apod. - to je to, co jídlo "prodá"...i obyčejný párek s hořčicí hezky a zajímavě naaranžovaný dokáže zaujmout oko a potažmo břicho ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 8. 2010 14:45

Obávám se, že pokud se uvidíme, taky z tebe udělám mumii:-)):-D, tohle je Ivo tak krásný a zvláštní recept:-O:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 8. 2010 13:43

:-OTeda Ivi;-)ty jedeš:yes:Ty jsi se minula povoláním:-))opravdu jako z hotelu:-!+:yes::-p:yes:

yanull yanull

7. 8. 2010 13:37

Tady chybí k dokonalosti jeden jediný prvek a to velbloud. ;-) Nepochybuji o tom, že bys ho Ivi taky zvládla :-):-p;-):yes:

rebeka rebeka

7. 8. 2010 13:22

neuvěřitelně propracované,vytuněné do nejmenšího detailu:-!naprosté potěšení pro všechny smyslové orgány:yes::-D..isu,jsi kouzelník:-8:-Kza tohle ti budiž DÍK:yes::-!:-K

pipre pipre

7. 8. 2010 13:09

Super!!:yes:+7

evík

7. 8. 2010 12:53

Ishu, mám pocit, že jsi velmi dobře vybavená nápaditostí a umem, dokážeš vše zúročit a z mála udělat bezva jídlo, to se rodinka má. Posílám Ti bodík a kombinuj, vymýšlej a předváděj. Páááááááá:-p:-p:-p:-)):-))

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 8. 2010 12:23

Tedy Ivo,ty se mi jen zdáš:-O+1:yes:super:-K

Colombo65 Colombo65

7. 8. 2010 12:23

4 x krása : krásný recept, krásný název, krásně servírováno, krásné foto - prostě super nápad ;-);-);-)

cathleen cathleen (moderátorka)

7. 8. 2010 11:52

:-OParáda!:yes:

hanahcotton hanahcotton

7. 8. 2010 11:46

:-O:-Otýýý bláho, to je jako z interhotelu:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mumie z párků sárgofág dort s pyramidami sarkofag kuřecí maso dort mumie mumie jidlo hlava mumie recept co je fooddesign mletá mumie sarkofag ze zeleniny dorty egypt sarkofág dort sarkofág mumie lilek sarkofág... sarkofag maso recept kureci prsa lilek jak aranžovat jídlo lilkova horcice

Suroviny: prsa kuřecí, pórek, lilek, česnek, sůl, koření na zeleninu, olej olivový

TopRecepty.cz

Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XrE5