Kompoty z horkovzdušné trouby
Domácí zavařování je skvělým způsobem, jak zužitkovat úrodu ze zahrádky a pochutnávat si na ní po celý rok. Pokud máte horkovzdušnou troubu, můžete vyzkoušet jednoduší a rychlejší variantu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 184 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 250,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kompoty z horkovzdušné trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yZM
Moje poznámka
Kompoty z horkovzdušné trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yZM
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 18 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové poháry
Nickusek před 21 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 38 minutami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 46 minutami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 54 minutami
Kefírový koláč
Renata1101 před 1 hodinou
Palačinky s džemem
kacaba10 před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 11 hodinami
Tématické fráze:
zavařování meruněk v troubě,
švestkový kompot v troubě,
zavaření v troubě,
jak zavařit broskve v troubě,
horkovzdušná trouba recepty,
kompot z blum,
blumy kompot,
horkovzdušná trouba,
zavarovani broskvi v troube,
zavařování blum,
jak zavařit blumy,
zavařování meruněk v horkovzdušné troubě,
horkovzdušny hrnec recepty,
kompot blumy,
zavařování broskví v horkovzdušné troubě,
zaváření meruněk v troubě,
zavaření blum,
kompoty v troubě,
jak zavařit meruňky v troube,
zavařování v horkovzdušné troubě
Suroviny:
broskve,
voda,
cukr písek
Komentáře (13)
Kompoty z horkovzdušné trouby
Recept ještě nebyl hodnocen 4,8Díky, špagi.
Jo vidíš a hned dám bodík