Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 171 kJ / 2 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 443,00 g |
Postup přípravy
50-100 g lískových oříšků, nasekaných na menší kousky, 50-100 g rozinek
Peču na programu č. 1, velikost II, stupeň vypečení 3.
Zveřejněno 26. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s lískovými oříšky a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VR5
Moje poznámka
Chléb s lískovými oříšky a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VR5
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Belgické vafle
Přidáno před 7 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 11 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 1 hodinou
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 5 hodinami
Tématické fráze:
zavařování lískových oříšků,
recepty z lískových oříšků,
jak uchovat jádra lískových oříšků,
loupání lískových jader,
jak upražit oříšky,
loupání lískových ořížků,
lískové ořechy, zavařování,
domácí chléb s oříšky,
zavařování loupaných ořechů,
loupání lískových oříšků,
loupání lískových ořechů,
domácí chleba s oříšky,
hrozinkový chléb recept,
jak uchovat kvasnice,
kvasnice wikipedie,
dort z lískových oříšků,
jak upražit oříšky v mikrovlné troubě,
lískové oříšky v těstě a čokoládě,
zavařování v tro,
jak upravit slané orisky
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
mouka,
kvasnice sušené,
sůl,
cukr
Komentáře (2)