Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hraběnčin štrúdl trochu jinak

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 10. 2010 15:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 391 kJ / 3 440 kcal
Bílkoviny88,52 g
Tuky40,05 g
Vláknina35,40 g
Cholesterol 881 mg
Sodík 613 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy663,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pupovi

27. 8. 2011 10:35

Výborné!!!!:-) :yes:

jollka jollka

20. 10. 2010 10:03

Krásná změna Hraběnčiných řezů vyzkouším +bodík :-p;-):-K:yes:

AniCiz

19. 10. 2010 20:58

:yes::-Kskvělá kombinace

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

19. 10. 2010 17:55

:yes: +4

Suvicka Suvicka

19. 10. 2010 17:10

Zajimave, vyzkousim. 3. bodik je udelen. :yes::-K

Pajaja

19. 10. 2010 16:05

:-p;-):yes: +1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hraběčin štrůdl štrůdl štrůdl recept štrůdl do pekáče hraběnciny řezy hrabetcin strudl štrůdl na pekáč hrabencin zavin hraběnciny rezy trochu jinak hrběnčin štrůdl recept na štrůdl nejlepší štrůdl rabenciny rezy štrůdl z cukety hrabecin štrůdl recept štrudl z pudinku hrabecin rez hraběnčin štůdl nejlepší štrúdl recept recept strudl

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, tuk hera, žloutek, prášek do pečiva, jablko, cukr vanilkový, skořice, cukr moučkový, mléko, pudink kakaový, bílek

TopRecepty.cz

Hraběnčin štrúdl trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x10z