Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 579 kJ / 138 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 0,31 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáček si vymažeme máslem, maso osolíme, posypeme ze všech stran kořením na pečené kuře a nakonec provensálským kořením a to dost, dáme do pekáče, podlijeme vodou, přikryjeme, dáme péct do vyhřáté trouby. Po půl hodině pečení přisypeme kolem masa cibuli na proužky, česnek na plátky, je-li třeba přilijeme vodu, abychom měli dost šťávy. Ke konci pečení si v malém množství vody rozpustíme solamyl, přilijeme do pekáčku, promícháme a necháme ještě 15 minut péct.
Zveřejněno 23. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské krůtí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9xW
Moje poznámka
Provensálské krůtí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9xW
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 3 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 8 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 19 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
Ketynna před 1 hodinou
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 1 hodinou
Květáková polévka
tomstny před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 2 hodinami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 2 hodinami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 2 hodinami
Nejlepší langoše
LUCAH před 4 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 4 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 5 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 5 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso,
krůtí maso recepty,
koření na krůtí maso,
maso na provensalskem koreni,
jaké koření na krůtí maso,
krútí maso recept,
provensálské koření,
kruti prsa po provensalsku,
pečená krůtí stehna po provensálsku,
krůtí plátek po provensálsku,
koreni na kruti maso recepty,
provensálská pečeně,
pečená krůta recept,
top recepty krůtí maso,
jaké koření na krůtu,
krůtí stehna po provensálsku,
krutí prso provensálské koření,
provencálské koření na kuřecí maso,
krůta na provensálském koření,
provensálské koření kruta
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
česnek,
koření provensálské,
koření na pečené kuře,
solamyl,
sůl,
máslo
Komentáře (10)
Jinak recept super, určitě někdy zkusím. +
Bibinko
Tuhle estetickou chybku míváte na fotkách často,škoda.