Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem

Hovězí líčka nejsou právě nejlevnější a u řezníka si je obvykle musíte objednat s předstihem. Následně budete potřebovat dostatek času, kapku červeného vína a kořenovou zeleninu. Pokud dodržíte náš recept, vykouzlíte šťavnatou pochoutku, která se dá krájet lžící.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 115 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 100 min

115 min (15 min příprava + 100 min tepelná úprava)

1. 11. 2010 19:46

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 609 kJ / 1 341 kcal
Bílkoviny230,41 g
Tuky14,35 g
Vláknina23,45 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 816 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy31,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

2. 11. 2010 10:48

Líčka na červeném víně je majstrštyk pana Pohlreicha. Já jsem je prodávat nikdy neviděla, nemám svého řezníka a Magdalenko - ani lékárníka, ani knihkupce atd.:-))
Otto, měla bych na Tebe prosbu, až je zase budeš mít, mohl bys je vyfotit ještě syrové, abychom viděli, jak vlastně vypadají, a po čem máme v řeznictví koukat ? Třeba je někde prodávají a nevíme o tom:-)

magdalenka magdalenka

2. 11. 2010 10:39

Elizka, presne...je to veľmi chutné a šťavnaté mäso a bežne sa rýchlo minie, ale možno natrafíš, alebo máš "svojho" dobrého mäsiara...(ja hľadám "svojho" lekárnika a "svoju" lekáreň...:-D)

Eliza Eliza

1. 11. 2010 23:58

Hovězí líčka...:-O To jsou jako tváře (líce) toho zvířete? Nikdy jsem se s tím pojmem nesetkala, ale recept si dovedu představit třeba s obyčejnou roštěnkou, ale hotovou v kratší době...:-)
To se dá koupit? Jakože přijdu do masny a budu chtít kilo hovězích líček? Jak to chutná...? Omlouvám se za svoji neznalost, ale fakt to slyším prvně...:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 11. 2010 23:50

Ach jo, Otto, ty tvoje speciality takhle na večer..:-((:-D:-)):yes:

Brutzel-Svejk

1. 11. 2010 20:06

To musi byt dobrota. Udelam to v mem Dutch Oven na Grillu.Doufam,ze ty licka u nas sezenu. Misto pazitky bych pouzil nat z petrzelky. Myslim, ze chutove a vuni lepe pasuje. Podobne delam "Osso Buco-telecí kolínko dle BS". Zkus to je to bomba.:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí lička pohlreicha hovězí líčka podle pohlreicha hovězí líčka na červeném víně hovězí líčka telecí líčka podle pohlreicha licka na vine pohlreich telecí líčka podle polreicha hovězí líčka podle pohlreicha recept hovězí líčka na červeném víně recept hovězí líčka na červeném víně podle pohlreicha vepřová líčka podle polreicha hovězí líčka podle polreicha hovezi na vine pohlreich licka na vine podle pohlreicha hovězí líčka na červeném víně pohlreich hovězí na víně podle pohlreicha hovězí líčka podle pohlreicha video hovezi licka pohlreich vepřová líčka podle pohlreicha hovězí líčka recept

Suroviny: líčka hovězí, mrkev, cibule, celer, pažitka, víno červené, bobkový list, sůl, pepř, sádlo, koření nové koření

TopRecepty.cz

Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5L5Y