Kohout (kohút) na víně po burgundsku
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 11 329 kJ / 2 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,14 g |
Tuky | 174,88 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 365 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 51,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:francúzsky recept - varila som podľa francúzskeho šéfkuchára v TV paprika. Buquet garni si pripravuje doma každá francúzska gazdinka sama, takže sa môže dom od domu trocha líšiť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2010 12:35
Janka Remková, tie kohútie zápasy sú teda ničím neprekonateľné...
6. 11. 2010 12:33
Janka Remková, sliepka nie, skôr kura. Ale ked taká rozosmiata uvažujem, hádam mladučká Bio sliepočka aj ánoNerobme si srandu z tejto francúzskej delikatesy...my staré sliepky
6. 11. 2010 12:30
Spagetka, Ty si ma tak neskutočne rozosmiala, ved aj ja som stará dôchodkyňa, len dúfam, že nie "opelichaná...
6. 11. 2010 12:27
Brutzel-Svejk, toho vína naozaj nie je veľa, ide o pomalé dusenie zvané "mijoter", pri ktorom sa tekutina pekne odparí a varí sa dlho len sotva znateľným čerením a neprikryté, teda bez pokrievky
6. 11. 2010 12:24
Moc zajímavý recept.
6. 11. 2010 12:21
spagetka no, poptám se, jestli nedělala třeba kohoutí zápasy slípka jedna!
6. 11. 2010 12:09
Jani - hlavně mladá, ne důchodkyně!!!
6. 11. 2010 12:08
Předpokládám, že to může být slepice, Ibi? Nevím, jestli poznám na zmrzlé slípce ten detail. Krásný recept
6. 11. 2010 12:08
Ibi, vím, že když se to udělá dobře, chutná výborně.
Já mám přesně k tomuto receptu poslední ne zrovna kladnou vzpomínku. V naší oblíbené hospodě vyměnili kuchaře .... z této klasiky, která byla na jídelníčku pravidelně a bylo to prostě ten dotyčný dokázal udělat něco nepředstavitelného. Kohout v jeho podání musel být vyběhaný opelichaný důchodce..... Takže do té hospody už nejdu a jak jsem slyšela, nějak rychle ztrácejí klientelu, a to tam už v 11 bylo narváno!!!!
Takže si to budu muset udělat doma, jen kohoutka sehnat...
Nicméně, je to velmi chutné a skvělé
Já mám přesně k tomuto receptu poslední ne zrovna kladnou vzpomínku. V naší oblíbené hospodě vyměnili kuchaře .... z této klasiky, která byla na jídelníčku pravidelně a bylo to prostě ten dotyčný dokázal udělat něco nepředstavitelného. Kohout v jeho podání musel být vyběhaný opelichaný důchodce..... Takže do té hospody už nejdu a jak jsem slyšela, nějak rychle ztrácejí klientelu, a to tam už v 11 bylo narváno!!!!
Takže si to budu muset udělat doma, jen kohoutka sehnat...
Nicméně, je to velmi chutné a skvělé
6. 11. 2010 12:04
Tento recept stoji urcite za vyzkouseni, ale neni toho vina trochu moc?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kokosky: Stačí 3 suroviny a dokonalé cukroví je na světě. Vyzkoušejte je s námi
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: kohout recepty kohout recept slepice na víně recept na kohouta recepty kohout kohout na divoko kohout ala bažant kohout na červeném víně kuře po burgundsku recepty na kohouta kohout po burgunsku pečený mladý kohout pečený kohout na víně recepty z kohouta kachna po burgundsku bažant po burgunsku kohoutek na vine kuře po burgunsku bažant po burgundsku recept kohout
Suroviny: máslo, slanina, česnek, šunka, tymián čerstvý, bobkový list, bobkový list, pálenka, víno červené, žmolenka, sůl, pepř mletý,
Kohout (kohút) na víně po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z075
25 názorů