Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená játra v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j3z
Moje poznámka
Dušená játra v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j3z
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 2 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 15 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 15 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 15 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
JiriSeidler před 11 minutami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 27 minutami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 30 minutami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 32 minutami
Cuketové zelí
janatka před 1 hodinou
Cuketové halušky
janatka před 1 hodinou
Cuketové palačinky
janatka před 1 hodinou
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 1 hodinou
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 2 hodinami
Tématické fráze:
játra recepty,
římský hrnec recepty,
horkovzdušný hrnec,
horkovzdušný hrnec recepty,
játra recept,
halogenový hrnec recepty,
játra,
jak dlouho vařit játra,
horkovzdušný hrnec recepty video,
recepty pro horkovzdušný hrnec,
recept na jatra,
pomaly hrnec nebo multifunkcni hrnec,
recepty horkovzdušný hrnec,
recepty jatra,
pomalý hrnec eta recepty,
recepty na játra,
pomalý hrnec cena,
jak vařit játra,
horkovzdušný hrnec-recepty,
recepty na horkovzdušný hrnec
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
koření grilovací,
jíška,
voda
Komentáře (18)
To je i pro toho, kdo má drahou elektřinu asi 7,20 Kč. Ale po dosažení
požadované teploty samozřejmě i pomalý hrnec vypíná, takže spotřeba je asi poloviční. Rozhodně vám PH nesežere ponožky ! Zrovna jsem do něj hodil sádlo a kuřecí jatýrka. Večer (asi za 4 hodiny) bude hotovo a týden máme mňamku na chleba !
Játrovku z obchodu u nás už žere jenom pes ...
Dobrý večer, mohl byste mi prosím blíže popsat jak děláte játra v sádle v p. hrnci??? Ráda bych je zkusila udělat. Děkuji Pavlína
Děkuji moc
co to blábolíte o spotřebě horkovzdušné trouby? Ta naše česká, velká a výkonná má příkon 2 kWh. Z tohoto času spíná při nastavené nejvyšší teplotě, tedy na plný výkon, cca 60 procent času. Čiže 1,2 kW... Při běžném pečení se nastavují nižší teploty, spotřeba budu za hodinu zcela jistě pod 1 kW...
Doporučuji si o tom něco přečíst
Pro nevěřící: pro Vendusou zmiňovanou šestikilowatovou troubu by vám zásuvkou teklo 26 ampér (6.000 Wh / 230 V = 26 A) - zásuvka i přívodní kabel by se vám tedy roztekly, protože kabel by musel mít průměr aspoň tak 2,5 cm, aby to unesl. A např. jističe v domácnosti jsou "jen" na 10 a 16 ampér, takže už jen přes ně by to neprošlo.
Jinak nic proti pomalému hrnci. Ale nešiřte paniku a nelžete, byť nevědomky.
Ale včera jsem koupil hovězí játra v mexickém obchodě, kde je mají už krásně na plátky a chtěl jsem je udělat venku a grilu. Ono to tak nepoprská sporák a manželka mi nenadává.
Nějak k tomu nedošlo, venku je k večeru přes 40. A tak jsem udělal tahle játra. Jedinečná. Už to budu vařit častěji, pomalý hrnec je můj oblíbenec.
Tím vším, Bože já jsem ukecanej, jsem chtěl říct, že nám to strašně chutnalo.
Jednoduše fšechno nahážu do pekáče podleju vodou a
přiklopím poklici a už se oto nestarám.cca za hodinu je to hotví.