Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 305 kJ / 1 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 242,00 g |
| Tuky | 58,00 g |
| Vláknina | 0,50 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92p8
Moje poznámka
Vepřová pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92p8
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 10 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš uherského grófa
PavelSt před 4 minutami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 6 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 6 hodinami
Květákové placičky
Valis před 7 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 8 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 9 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 9 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 10 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 10 hodinami
Tématické fráze:
veprova pecene,
veprova pecene recepty,
veprova pecene recept,
vepřové maso na tymiánu,
vepřové na tymiánu,
recepty z veprove pecene,
šťavnatá vepřová pečeně,
vepřová pečeně s tymiánem,
recept vepřová pečeně,
veprova pecene v alobalu,
vepřová panenka na tymiánu,
vepřová pečeně s kostí recept,
vepřová pečeně bez kosti recept,
pečeně na tymiánu,
svatecni veprova pecene,
veprova pecene bez kosti recepty,
recept na vepřovou pečení,
babicovy dobroty recepty 12.12.2010,
vepřové maso recepty,
vepřové pečeně
Suroviny:
pečeně vepřová,
olej olivový,
sůl,
pepř,
párek debrecínský,
tymián
Komentáře (13)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Jen se mi zdá 30 min. péct maso vcelku dost málo, ale v alobale jsem ještě nezkoušela. Nu což, uložím a vyzkouším
Pěkný recept