Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 857 kJ / 1 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,50 g |
Tuky | 84,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 81,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory zbavíme slupky a nakrájíme na kostky /čtvrtky/ a dáme vařit, před dokončením přidáme libeček, kmín a sůl.
Krok 2: Než se brambory uvaří nakrájíme na kostičky slaninu a dáme škvařit na lžíci sádla, po zesklovatění přidáme na kostky nakrájené klobásy, zeleninu, opražíme, mírně podlijeme a dusíme do změknutí zeleniny.
Krok 3: Poté smícháme s uvařenými a scezenými bramborami a v případě potřeby ještě dosolíme. Na povrchu zdobíme sekanou petrželovou natí.
Zveřejněno 21. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/09EN
Moje poznámka
Ďábelské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/09EN
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 40 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 41 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
míchané brambory,
co s uvařenými brambory,
co s uvařenýma bramborama,
co s uvařenými brambory recept,
brambory recepty,
co s uvarenyma brambory,
dˇábelské brambory,
libeček a brambory,
zapečené ďábelské brambory,
brambory libeček,
cochane brambory,
co uvari z brambor,
co z uvařenyma brambory,
co s uvařenýma brambor,
michane brambory recept,
dábeslké brambory,
libecek na brambory,
libeček brambory,
libecek do brambor,
brambory klobása zelenina
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petržel,
paprika,
pórek,
libeček,
kmín celý,
slanina anglická,
klobása pikantní,
sádlo,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (3)
Rychlé a vypadá to i hodně jedle
Je to dobrý nápad, když zůstanou vařené brambory z oběda. Já je většinou jen osmahnu na másle s česnekem, pepřem a nějakou zelenou natí. Ale tento nápad se mi líbí