Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 112 kJ / 27 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 0,07 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná brynzová s tvarohem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mE0G
Moje poznámka
Jemná brynzová s tvarohem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mE0G
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 19 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 1 hodinou
Mexický bramborový salát
wimra před 2 hodinami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
anavob před 2 hodinami
Muffiny s višňovou marmeládou
beruska22 před 2 hodinami
Krémová polévka z pečeného česneku
rybarka007 před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 6 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 8 hodinami
Tématické fráze:
bryndzová pomazánka s tvarohem,
brynzová pomazánka s tvarohem,
brynzová pomazánka s česnekem,
brynza s tvarohem,
tvaroh bryndza pomazánka,
brambory s tvarohem a česnekem,
bryndzová pomazánka,
bryndzová pomazánka s česnekem,
bryndzova pomazanka s pazitkou,
pomazanka tvaroh bryndza,
tvarohovo brynzova pomazanka,
bryndzovo tvarohova pomazanka,
bryndzová polévka jemná,
pomazánka bryndzová stvarohem,
brynza s cesnekem,
plněné brambory tvarohem s česnekem,
vajíčková pomazánka s česnekem
Suroviny:
brynza,
tvaroh nízkotučný,
česnek,
pepř,
cibule
Komentáře (3)