Cibuláda
Suroviny
Porce: asi 1350ml
Nutriční hodnoty
Energie | 6 800 kJ / 1 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 85,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 208,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S cukrem a octem zacházejte hlavně podle toho, jestli máte rádi
sladší nebo pikantnější chuť.
Je vynikající k pečenému, grilovanému masu. Ze zkušeností vím, že je lepší v pokojové teplotě nebo ke grilování trošičku prohřát.
Vydrží v chladnu neotevřená cca 2 měsíce, otevřená v ledničce měsíc.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2020 11:51
Recept se mi libi, vyrobila jsem podle nej zkusmo cibuladu z polovicniho mnozstvi a i kdyz jsem to asi udelala uz sladkokysele moc, urcite to pouzijem k masum a chute se tim srovnaji. Priste tam dam min cukru i octa...
25. 2. 2014 18:15
Recept mám z Apetitu, prakticky totožný, i s dovětky. Cibuláda je výborná k masu, informace ohledně skladování dle vlastní zkušenosti jiná- neotevřená vydržela ve sklepě v paneláku bez problémů 3 roky. Teď jdu vařit novou, než se cibule zkazí.
13. 8. 2011 14:21
krásný porcelán a obsah voní až sem
13. 8. 2011 13:27
Dnes jsem konečně dělala,tak doplňuji recept fotem
2. 1. 2011 18:44
Hm zajímavý nápad, prubnu
2. 1. 2011 18:41
2. 1. 2011 18:41
Už som to robila a veľmi nám to chutilo na grilovačke... dávam bod!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 3 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 13 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 32 minutami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 2 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 4 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 5 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 6 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 6 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 6 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: cibuláda z červené cibule domácí cibuláda cibuláda k masu cibulanda cibuláda apetit cibuáda cybuláda cibulenáda cibulda nejlepsi cibulada cibulanda recept cibuláda bez cukru cibulád ciblada cibuliada cibuláda-recept cibubuláda cibulá¨da cibulara cobulada
Suroviny: olej olivový, cibule, cukr hnědý, ocet vinný červený, sůl mořská, pepř černý
Cibuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kog6
7 názorů