Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Černohorský rezeň - řízek

Dokřupava osmažené řízky má rád snad každý a hodí se téměř pro jakoukoliv příležitost. Zkuste připravit oblíbenou klasiku na jiný způsob, vyměňte klasický trojobal za bramborové těstíčko. Výsledek vás příjemně potěší.

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

3. 1. 2011 21:53

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 450 kJ / 347 kcal
Bílkoviny23,18 g
Tuky16,75 g
Vláknina3,18 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy24,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Veľmi chutné je toto aj s údeným mäsom - použijeme plátok údenej krkovičky.

Servírujeme obyčajne posypané údeným syrom, príloha - hocijaké zemiaky - pyré a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jindriskas Jindriskas

11. 12. 2022 11:51

vynikající recept<3

zujali

20. 12. 2020 21:58

Dobrý nápad. Vyzkouším :-)

magdalenka magdalenka

1. 1. 2017 16:20

Anna Stanová: :-K

Anna Stanová

1. 1. 2017 14:05

Magdalenka, ďakujem Vám za výborný recept. Už dlhší čas som hľadala takúto alternatívu na bravčové rezne.:-K:yes:

magdalenka magdalenka

6. 1. 2011 14:54

Danka,nebuď prehnane skromná. Tvoje fotky potešia oko každého a mňa zvlášť teší, že si vyčarila pre svoju rodinu niečo nové, čo vám zachutilo.

Daniella O. Daniella O.

6. 1. 2011 00:06

Magdalenko, tak jsem konecne vlozila fotky...;-). Na pripravu to bylo uzasne jednoduche a chut se neda popsat. Klasicky Ondras uz delat nebudu:-D:-D:-D. To posledni foto je pouze ze zbyleho testicka, ale i to bylo vynikajici. Dekuji za recept. S tim se da doslova kouzlit...:-K:-K:-K. Pokud se ti nebudou fotky libit, klidne je smaz, ja jsem vdecna za jednoduchy a uzasny receptik....:-8. PS. Uzeny syr jsem mela Goudu a pri smazeni rizecku jsem je posypala uz na panvi, aby se syr trochu rozpustil. LAHUDKA.......

Koubkova Koubkova

5. 1. 2011 17:52

Dnes jsem dělala taky s uzeným:-p:yes:

magdalenka magdalenka

5. 1. 2011 16:22

misza, Miška, teší ma, že ste si pochutnali a vďaka za krásnu fotku!

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 1. 2011 15:38

misza, ten recept má hned jinou váhu s tou krásnou fotkou;-)

misza misza

5. 1. 2011 15:12

Magdalenko:-) dnes jsem tvůj recept vyzkoušela. :-) Jednoduché a chuťově skvělé jídlo:-p Použila jsem moravskou krkovici a do těstíčka jsem přisypala trochu sušeného libečku. Jako přílohu jsem použila brambory od Isahu http://www.toprecepty.cz/recept/13016-brambory-z-p.... Bodíka jsem dala včera.;-) Dovolím si přidat dvě fotečky.:-K

magdalenka magdalenka

4. 1. 2011 18:22

Mne sa zdá tiež chronicky známy, iba som ho nevedela pod čím hľadať a v súkr. správe som bola požiadaná, aby som pridala...

senky

4. 1. 2011 18:16

Magdi, u nás známe jak Ondráš a bývá v nabídce s kysaným zelím a je výborný,určitě bude i tento:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2011 17:36

Magdi, i já ti dávám bod předem, to musí být mana nebeská!:-p:yes:

Jana Pá

4. 1. 2011 13:22

:-O;-):-p:-p:yes:

misza misza

4. 1. 2011 13:02

Magdalenko recept vypadá dobře:-) Brzy to vyzkouším s tím uzeným. Už tisknu;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizky z danka recept na danka daněk recepty cernohorsky veprovy rizek černohorský kuřecí řízek cernohorské rezne řízek v černohorském těstíčku řizek v cestičku recept na přípravu daňka vepřovy řizek v bramborovem cestičku řízek v bramborovém cestíčku recepty s danka bravcovy cernohor rizky v cesticku cernohorskyrezen recepty na danka recepty z daňka cernhorsky řízek rizky cernohorske smažený rizek z danka

Suroviny: kýta vepřová, brambory, sůl, česnek, majoránka, koření černé mleté, vejce, mléko, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Černohorský rezeň - řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OZGr