Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 261 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,66 g |
Tuky | 88,10 g |
Vláknina | 94,12 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 80,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkKG
Moje poznámka
Fazolová pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkKG
Nejnovější recepty
Palačinky s pomerančem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s kuřecím mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Bublanina s vínem
Přidáno 10. 9. 2025 09:01:02
Lotus cupcakes
Přidáno 10. 9. 2025 05:00:01
Gulášová polévka s mletým masem
Přidáno 9. 9. 2025 20:51:36
Cizrna na italský způsob
Přidáno 9. 9. 2025 15:02:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtguláš samotáře Rermora
radbastim před 4 hodinami
Česneková pomazánka s majonézou
milanow před 5 hodinami
Cuketová pizza
Tynaja před 6 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Mon17 před 12 hodinami
Mirabelkový koláč se sněhem
Aurrorra před 14 hodinami
Játrová pomazánka s vejci
mrazule před 14 hodinami
"Grenadýr" z jednoho pekáčku
poirotka před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zuzanka2309 před 16 hodinami
Zelňačka podle "starýho" Habany
Apolenka1986 před 16 hodinami
Papriková bramboračka s řapíkatým celerem
KatkaCechova před 17 hodinami
Tématické fráze:
fazolova panev,
recepty,
kuchařka on line,
fazolova kucharka,
fazolová pánev,
por hub,
houby recepty,
zdravá fazolová pánev,
fazolová pánev recept,
fazulova pánev,
wwwpanev wok recept,
fazolová pánev s vejcem,
fazole na pánvi recepty,
fazole a houby,
panev plna fazoli,
vaření fazolová pánev,
panev plna fazoli recept,
recept zdravá fazolová pánev,
teplá fazolová pánev,
wwwpánev na vaření
Suroviny:
fazole červené,
houby lesní,
cibule,
pórek,
slanina uzená,
česnek,
rajče,
sůl,
chilli,
omáčka sojová,
nať petrželová
Komentáře (5)