Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 261 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,66 g |
Tuky | 88,10 g |
Vláknina | 94,12 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 80,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkKG
Moje poznámka
Fazolová pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkKG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 13 minutami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Salát z pečených paprik
Přidáno před 5 hodinami
Masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 22 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
horackovapetra před 23 minutami
Hanácký salát z červeného zelí
Kerstein před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Wanilor před 1 hodinou
Pikantní pomazánka z cukety
ZboSy před 2 hodinami
Kuřecí v rajčatové omáčce
koczkodanka před 2 hodinami
Cuketová polévka s koprem, sýrem a smaženými vejci
zenikar před 2 hodinami
Špenátová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Papucel před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Lemur91 před 3 hodinami
Tématické fráze:
fazolova panev,
recepty,
kuchařka on line,
fazolova kucharka,
fazolová pánev,
por hub,
houby recepty,
zdravá fazolová pánev,
fazolová pánev recept,
fazulova pánev,
wwwpanev wok recept,
fazolová pánev s vejcem,
fazole na pánvi recepty,
fazole a houby,
panev plna fazoli,
vaření fazolová pánev,
panev plna fazoli recept,
recept zdravá fazolová pánev,
teplá fazolová pánev,
wwwpánev na vaření
Suroviny:
fazole červené,
houby lesní,
cibule,
pórek,
slanina uzená,
česnek,
rajče,
sůl,
chilli,
omáčka sojová,
nať petrželová
Komentáře (5)