Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 466 kJ / 1 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,54 g |
Tuky | 78,98 g |
Vláknina | 22,70 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 47,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Byla to dnes taková rychlá improvizace. Potřebovala jsem rychle udělat oběd a necítila jsem se na delší stání u sporáku. Spojení všech chutí se povedlo a manželovi chutnalo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2011 20:10
Mňam
19. 1. 2011 19:40
to je papáníčko,hned bych si dala
19. 1. 2011 18:54
och,tohle je hooodně jedlé foto,chjjo,já v práci,hmmm
19. 1. 2011 18:14
Sůvičko pořiďjá mám 4
19. 1. 2011 18:00
Krasné fotky, já si snad pořídím "Papinův hrníček". Uděluji 3 bod.
19. 1. 2011 17:48
Díky za bodíky i komentáře
Krkovička je kupovaná v masně Kaufland
Jani R.40 minut celkem,ale rozděleno na 30 minut maso pak přidat zelí a to už jen 10 minut.Já nemít tento hrnec ve kterém dělám skoro všechno,tak jsem vedle,jak ta jedle
ps-také jsme jen 2,no bude to na 2 dny,alespoň se vyležím
Krkovička je kupovaná v masně Kaufland
Jani R.40 minut celkem,ale rozděleno na 30 minut maso pak přidat zelí a to už jen 10 minut.Já nemít tento hrnec ve kterém dělám skoro všechno,tak jsem vedle,jak ta jedle
ps-také jsme jen 2,no bude to na 2 dny,alespoň se vyležím
19. 1. 2011 17:07
Aničko, ten tlakáč je výmysl, co? No, asi jsi dělala maso vcelku, že? My jsme jen dva, takže bych dala 2 plátky a musela tu dobu snížit. 40 minut dokupy se mi zdá přece jen hodně. Zelí dělám v tlakáči cca 20 minut, takže myslím, bych to tak dělala dohromady i se zelím 20-25 min, ale určitě vyzkouším, taky mám ještě domácí
19. 1. 2011 16:58
+1 Mňam!
19. 1. 2011 16:48
to teda až sem to voní hned bych si dala
19. 1. 2011 16:47
to je domácí krkovička co
19. 1. 2011 15:11
Aničko, to voníííííí až sem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 6 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 7 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 8 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho vařit uzené maso uzené maso vařené v papiňáku uzene maso v papinaku jak dlouho varit uzené doba vaření uzeného masa uzené maso doba vaření uzená krkovička jak vařit uzené maso jak dlouho se vari uzene maso zelí v papiňáku jak dlouho varit uzenou krkovici vaření uzeného masa jak dlouho vařit uzenou krkovičku uzená krkovice na zelí jak dlouho varit uzene maso v papinaku papiňák do mikrovlnky jak dlouho vaříme uzené maso uzení v hrnci jak dlouho vařit zelí uzena krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, skořice celá, bobkový list, zelí kysané, mouka hladká, sůl, cukr, sádlo
Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ABj
26 názorů