Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkový králík na houbách

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 1. 2011 23:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 890 kJ / 4 515 kcal
Bílkoviny19,69 g
Tuky470,14 g
Vláknina32,26 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,24 g
Sůl8,00 g
Sacharidy39,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

19. 9. 2016 12:48

Kvetinka: Zde v odkazu ale píšou, že nejvíc římský kmín uznává indická a MEXICKÁ kuchyně http://kuchyne.dumazahrada.cz/clanky/vareni-a-stol...
a do mexického chilli con carne také patří
http://www.receptyonline.cz/rimsky-kmin--1540.html

Kvetinka Kvetinka

19. 9. 2016 12:34

Daniella O.: vim, že je to už pěkně starý komentář, ale přesto.... římský kmín je typický pro indickou kuchyni, v mexické jsem ho nikdy nezažila.

Eva

22. 6. 2014 12:22

Tak dneska jsem uvařila-dělala jsem v pomaláči a z čerstvých bylinek a byla to obrovská ňamka;-)ještě jsem tedy maso vykostila a nakrájela na kousky,aby manža nepoznal,že je to králík-neboť ho nejí-tedy jí,ale neví o tom:-D maso jsem měla naložené tři dny,nějak jsem se k němu dříve nedostala.Dělala jsem přesně podle receptu,akorát nemám římský kmín,tak jsem dala obyč;-)

dzungila

2. 12. 2012 17:48

Prima Mama - :-K:-8

Prima Mama

2. 12. 2012 13:34

:-p Králíka jsem dělala v pomalém hrnci a byl výborný:yes: Doporučuji a posílám bodík:-K

Prima Mama

1. 12. 2012 14:57

:-)Tak králík je naložený a těším se na zítřek:yes:

dzungila

30. 1. 2011 21:39

Janatko, díky za pochvalu, jsem moc ráda, že chutnalo a dávám :yes: za fotku!;-)

Mirule Mirule

28. 1. 2011 13:02

:-p:-)):yes:

janatka janatka

28. 1. 2011 12:25

:-KChválím!!!dobře zvolené druhy koření!!Ten římský kmín jsem nahradila,tak jak to radila chocolate.Manžel tem jen baštil ani nemluvil,miluje králíka a tak byl spokojený!!!Láska prochází želudkem:-)):yes:

mysulka mysulka

24. 1. 2011 18:03

:-p:yes: to vypadá moc chutně:yes::yes::-K

maiva maiva

24. 1. 2011 14:59

Recept je zajímavý:yes:, určitě zkusím,tuto kombinaci jsem ještě nedělala:-p:-))

spagetka spagetka

24. 1. 2011 11:08

Ten římský kmín má specifickou chuť,jak už tu je níže uvedeno, a ne každému chutná (aspoň u nás), taky se mi zdá půl lžičky moc, spíš dám asi špetičku a uvidím. Ta varianta jakoby nahrazení , jak píše chocolate, ale nemusí být marná,sice to bude chuťově jinde, ale určitě ne špatné.;-)
Jinak Radulko,nechceš si ulevit od mrazáku a králíků?;-):-D
:-p:yes:

k.radulka k.radulka

24. 1. 2011 10:38

králíků mám plnej mrazák, takže vyzkouším:yes:

pipre pipre

24. 1. 2011 10:34

Recept se mi moc líbí:yes:+10

Simona Skolakova Simona Skolakova

24. 1. 2011 08:21

Tak to je opravdu králík v bylinkách;-)super receptík:yes::-K+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík na houbách králík na bylinkách tip top recepty na králíka králík super recept cim nahradit rimsky kmin králík s houbami kralik s houbami recept králik recepty z králíka králík na houbách recepty králik v pomaláči rimsky kmin nahrada králík na houbách recept na houbach recepty na králíka králík s bylinkami na houbach králík recepty recept na králíka na na houbách recept na králíka na houbách králík + houby

Suroviny: králík, slanina anglická, houby, cibule, česnek, sůl, máslo, jíška, olej, zázvor, koření oregáno, bazalka čerstvá, rozmarýn, římský kmín mletý

TopRecepty.cz

Bylinkový králík na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/60l9