Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálská kuřecí ňamka pro Jiříka

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

1. 3. 2011 14:14

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie13 729 kJ / 3 281 kcal
Bílkoviny327,92 g
Tuky203,36 g
Vláknina11,06 g
Cholesterol 3,18 g
Sodík 4,12 g
Sůl10,30 g
Sacharidy33,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dneska má narozeniny můj syn Jiřík, tak jsem mu uvařila tuto ňaminku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Blanka

27. 5. 2015 08:40

Vypadá to dobře,určitě vyzkouším:-)

suslajda suslajda

1. 3. 2011 18:35

:-O:-p:yes::yes:

Marian

1. 3. 2011 18:00

ulozeno a 10.bod!:yes::yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 3. 2011 17:27

No to je bomba!!:-O Ukládám taky, to je určitě jídlo, jaké vyzkouším na nějakou slavnostní příležitost:-p:yes:

marcik marcik

1. 3. 2011 16:41

uloženo:-):yes:

luckymoon

1. 3. 2011 15:27

Díky za milá slovíčka i bodíky :-K

Romario

1. 3. 2011 15:24

skvělá kombinace..mnam.:yes::-p

Kadlik Kadlik

1. 3. 2011 14:53

moc moc líbilo!!!!:-8

monikaK

1. 3. 2011 14:18

Tohle si dám líbit,nezbyla porcička:-?:-p:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: provensálská kuřecí směs provensalska smes provensálská marináda kuřecí na provensálském koření provensálská játra marinada z provensalskeho koreni kuřecí provensálská směs kuřecí provensalska směsi recept kuřecí stehenní řízek marináda provensalske provensálská kuřecí játra provensálské kuřecí řízky játra provensálská provensálské marináda provenzalska marinada provensálská marináda recept kuřecí na provensálském kkoření kuřecí závitky na provensálském koření provencalska kureci smes provensalska kureci kapsa

Suroviny: řízky kuřecí, koření provensálské, olej, hořčice plnotučná, omáčka sojová, česnek, pepř, sůl, slanina anglická, játra kuřecí, cibule, česnek, víno červené, sůl, pepř, rozmarýn

TopRecepty.cz

Provensálská kuřecí ňamka pro Jiříka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/02LX