Rolky ze pstruha
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 693 kJ / 1 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,75 g |
Tuky | 91,05 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 120,77 g |
Sůl | 301,30 g |
Sacharidy | 11,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2011 12:28
Moc pěkné - hned bych si s chutí dal.
26. 3. 2011 04:21
Fantome - banánové listy měli včera v Kaufu jako novinku a já netušila, k čemu mi budou, teď už jo a pstruhy milujem, vykostit to nechám rodinku
25. 3. 2011 23:39
varilamyskakasicku: jj zase bude peří, ale já snim všechno jen jsou pokrmy které mam radši než kuřecí a hlavně ten pocit že člověk nejí to jedovaté chem. maso a já pořád musim jezdit na semináře a hustí nám do hlavy jak jsou u nás na trhu králíci a kuřata plné rtuti, zelenina plná olova, v divočině svalovec, v hovězím BSE, vepřové má mor, salát z mořských fazolek je radioaktivní a další a další blbosti, na něco se umřít musí, ale tohle bude bez peří a koukal jsem že mi kvete krokus, takže asi bude změna a kuřátko bude na šafránu
25. 3. 2011 22:40
Zitra mame take ryby a uz jsou nalozene v marinade, nam, ale tak bajecne to urcite mit nebudu, tak ahojky varilamyskakasicku, ja
25. 3. 2011 22:38
Fantome, uz zase budes papat "pericka ze slepicky, jako nedavno, a to jsi psal, ze tlaci pak v brisku a nejde nic papat? Ty bananove listy neznam?? ,
Hezky to vypada, ale myslim, ze musis ´byt ve sve profesi jinak urocte kuchar, znam jednoho cloveka , c osi rika fantom a je vazne kuchaŕ a umi, tak je to i poznat, nejak i empaticky to je tusit. ahooj ja
Hezky to vypada, ale myslim, ze musis ´byt ve sve profesi jinak urocte kuchar, znam jednoho cloveka , c osi rika fantom a je vazne kuchaŕ a umi, tak je to i poznat, nejak i empaticky to je tusit. ahooj ja
25. 3. 2011 21:46
Fantome, moc dekuji za prinosne informace.... Myslela jsem rybku, ktere se mistnim nazvem rika " chrochtavka", praseci ryba. Opravdu po vytazeni z vody chrochta, ale ma vyborne, jemne bile maso a velikostne odpovida pstruhovi. Pokusim se prezentovat vlastni ulovek... Kdyz to nepujde jnak, koupim na rybim trhu, ale urcite budu realizovat. Moc dekuji za krasny recept .
25. 3. 2011 21:35
Daniella O.:Danielko musíš ale zkusit to solení. malá rybka velikosti pstruha se nechá v soli 10 minut, cim vetší ryba tím delší dobu v soli, 6kg Losos se nechá 1 hodinu, omýt studenou vodou a víc už nesolit, ryba je osolená dokonale, navíc nemá sliz ani zápach
25. 3. 2011 21:29
Fantome, tentokrat boduji predem, protoze zatim jsem se NIKDY nezklamala.... Bananove listy neni problem sehnat, jenom rybicka bude morska..... Slibuji, ze brzy vyzkousim a pridam fotky. Uz se moc tesim na kulinarsky zazitek....:
25. 3. 2011 21:25
Fantom - krásný recept i fotky+8
25. 3. 2011 21:11
Bibinka:děkuji za komentíky, já jsem se naučil jíst ryby se zeleninou a je fakt že je to takový dost lehký a hlavně chutný
25. 3. 2011 21:10
chocolate:spacák není třeba máme volnou postel dcera je u přítele
25. 3. 2011 21:08
Fantome, dělám taky rolky a nejvíce ze sleďů(mám tu recept) a shodou okolností, budou zítra u nás také ryby a to losos+treska. Ještě sice nevím jak, ovšem přes noc mě jistě něco napadne a budu improvizovatMáš to hezký a jistě dobrý, dávám 6.bod
25. 3. 2011 21:06
zizala:nejhoší je zbavit tu mrchu všech kostiček
25. 3. 2011 21:02
Fantom:Díky za informacibudu se muset zaměřit tím správným směrema rcp si pro sichr ukládám
25. 3. 2011 21:01
Fantom: Jo, už vím, jen fakt někdy člověk neví, jestli to třeba není indiánské jméno dívky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 44 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: jak zbavit rybu slizu jak zbavit pstruha slizu jak vykostit pstruha jak jíst pstruha pstruh sliz jak zbavit ryby slizu pstruh recepty sliz na pstruhovi jak se zbavit slizu na rybě sliz na rybě jak grilovat sledě vykostit pstruha jak grilovat pstruha jak se zbavit slizu na pstruhovi sliz na pstruhu jak se zbavit slizu z ryb jak zbavit pstruha kostí jak na pstruhy pstruh kosti jak se zbavit slizu u ryby
Suroviny: pstruh, sůl, bylinky, mrkev, petržel, žampióny, pasta wasabi, zázvor, cibulka jarní, olej olivový, citron, list banánový
Rolky ze pstruha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvNM
28 názorů