Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 693 kJ / 1 600 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 181,75 g | 
| Tuky | 91,05 g | 
| Vláknina | 4,60 g | 
| Cholesterol | 700 mg | 
| Sodík | 120,77 g | 
| Sůl | 301,30 g | 
| Sacharidy | 11,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Pstruha nafiletujeme od hřbetu aby nám bříško ryby zůstalo a z každého pstruha uděláme jedno velké file,odtraníme pečlivě všechny kostičky, omyjeme, a naložíme do soli. Po 10 minutách ryby vypereme ve studené vodě a ještě jednou zkontrolujeme jestli jsme odstranili všechny kosti.
	Krok 2: Očištěnou zeleninu, žampiony a cibulku nakrájíme na tenké nudličky, malinko osolíme přidáme bylinky utřené v hmoždíři, zázvor, wasabi a promícháme.
	Krok 3: Filet ze pstruha naplníme zeleninou, zarolujeme, pokapeme citronem, olivovým olejem, zabalíme do banánového listu a naskládáme do pekáčku.
	Krok 4: Pečeme v troubě na 175°C cca 25 minut nebo můžeme grilovat na grilu. Banánový list zabrání spálení ryby a vysušení.
Zveřejněno 25. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rolky ze pstruha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvNM
Moje poznámka
					
				
Rolky ze pstruha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvNM
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 38 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 39 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 44 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 8 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak zbavit rybu slizu, 
						
						
							jak zbavit pstruha slizu, 
						
						
							jak vykostit pstruha, 
						
						
							jak jíst pstruha, 
						
						
							pstruh sliz, 
						
						
							jak zbavit ryby slizu, 
						
						
							pstruh recepty, 
						
						
							sliz na pstruhovi, 
						
						
							jak se zbavit slizu na rybě, 
						
						
							sliz na rybě, 
						
						
							jak grilovat sledě, 
						
						
							vykostit pstruha, 
						
						
							jak grilovat pstruha, 
						
						
							jak se zbavit slizu na pstruhovi, 
						
						
							sliz na pstruhu, 
						
						
							jak se zbavit slizu z ryb, 
						
						
							jak zbavit pstruha kostí, 
						
						
							jak na pstruhy, 
						
						
							pstruh kosti, 
						
						
							jak se zbavit slizu u ryby
						
					
						Suroviny:
						
							pstruh, 
						
						
							sůl, 
						
						
							bylinky, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							pasta wasabi, 
						
						
							zázvor, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							citron, 
						
						
							list banánový
						
					
	
			
Komentáře (29)
Hezky to vypada, ale myslim, ze musis ´byt ve sve profesi jinak urocte kuchar, znam jednoho cloveka , c osi rika fantom a je vazne kuchaŕ a umi,