Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 693 kJ / 1 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,75 g |
Tuky | 91,05 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 120,77 g |
Sůl | 301,30 g |
Sacharidy | 11,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruha nafiletujeme od hřbetu aby nám bříško ryby zůstalo a z každého pstruha uděláme jedno velké file,odtraníme pečlivě všechny kostičky, omyjeme, a naložíme do soli. Po 10 minutách ryby vypereme ve studené vodě a ještě jednou zkontrolujeme jestli jsme odstranili všechny kosti.
Krok 2: Očištěnou zeleninu, žampiony a cibulku nakrájíme na tenké nudličky, malinko osolíme přidáme bylinky utřené v hmoždíři, zázvor, wasabi a promícháme.
Krok 3: Filet ze pstruha naplníme zeleninou, zarolujeme, pokapeme citronem, olivovým olejem, zabalíme do banánového listu a naskládáme do pekáčku.
Krok 4: Pečeme v troubě na 175°C cca 25 minut nebo můžeme grilovat na grilu. Banánový list zabrání spálení ryby a vysušení.
Zveřejněno 25. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolky ze pstruha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvNM
Moje poznámka
Rolky ze pstruha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvNM
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 12 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka I
Ellen1 před 6 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 14 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 26 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 30 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 49 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 50 minutami
Surimi salát
Sahula před 58 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Tématické fráze:
jak zbavit rybu slizu,
jak zbavit pstruha slizu,
jak vykostit pstruha,
jak jíst pstruha,
pstruh sliz,
jak zbavit ryby slizu,
pstruh recepty,
sliz na pstruhovi,
jak se zbavit slizu na rybě,
sliz na rybě,
jak grilovat sledě,
vykostit pstruha,
jak grilovat pstruha,
jak se zbavit slizu na pstruhovi,
sliz na pstruhu,
jak se zbavit slizu z ryb,
jak zbavit pstruha kostí,
jak na pstruhy,
pstruh kosti,
jak se zbavit slizu u ryby
Suroviny:
pstruh,
sůl,
bylinky,
mrkev,
petržel,
žampióny,
pasta wasabi,
zázvor,
cibulka jarní,
olej olivový,
citron,
list banánový
Komentáře (29)
Hezky to vypada, ale myslim, ze musis ´byt ve sve profesi jinak urocte kuchar, znam jednoho cloveka , c osi rika fantom a je vazne kuchaŕ a umi,