Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 528 kJ / 3 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,90 g |
| Tuky | 138,68 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 4,60 g |
| Sůl | 11,89 g |
| Sacharidy | 431,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koblihy s hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovkX
Moje poznámka
Koblihy s hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovkX
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 1 hodinou
Sýrová roláda
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 53 minutami
Švestkové kostky
Noumik před 1 hodinou
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 5 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 5 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 6 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 6 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 8 hodinami
Tématické fráze:
koblihy od hrušky,
slané koblihy,
koblihy hruška,
koblihy podle hrušky,
vaření s hruškou - koblihy,
recept hrušky - koblihy,
hruškovi langoše,
plněné langoše hermelínem,
koblihy,
nova-hruška-koblihy,
hruška koblihy,
recept na osvedcene koblihy,
slany koblih,
předpis na koblihy,
předpis na na koblihy,
koblihy apetit,
hermelinove koblihy,
koblihy slane,
langose s hermelinem,
langoš jako kobliha
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
žloutek,
cukr vanilkový,
šťáva citronová,
rum,
mléko,
cukr,
droždí,
mouka hladká,
sůl,
mouka hladká,
džem meruňkový,
tuk na smažení,
cukr vanilkový,
sýr hermelín,
brusinky zavařené,
parmazán,
cukr skořice
Komentáře (28)
Když jsem tento recept četla v časopise APETIT (říjen 2006, str.88), tak jsem si řekla, že toto snad ani nikdy zkoušet nebudu - navrch měly být ještě sypány cukrem se špetkou mletého hřebíčku, nebo ve slané verzi strouhaným parmezánem.
Teď, po přečtení komentářů, váhám, ale asi vyzkouším na několika kouscích, až budu dělat klasické koblihy. Jsem na tu výslednou chuť moc zvědavá.
Na recept jsem zanevřela a přitom stačí tak málo
Žížalko, díky za připomenutí, je to výborná kombinace.