Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 528 kJ / 3 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,90 g |
| Tuky | 138,68 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 4,60 g |
| Sůl | 11,89 g |
| Sacharidy | 431,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koblihy s hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovkX
Moje poznámka
Koblihy s hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovkX
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 11 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 1 hodinou
Řepánky
Jitkazmecka před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 1 hodinou
Jablkový křen
cookamater před 2 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 13 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 13 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 15 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 15 hodinami
Tématické fráze:
koblihy od hrušky,
slané koblihy,
koblihy hruška,
koblihy podle hrušky,
vaření s hruškou - koblihy,
recept hrušky - koblihy,
hruškovi langoše,
plněné langoše hermelínem,
koblihy,
nova-hruška-koblihy,
hruška koblihy,
recept na osvedcene koblihy,
slany koblih,
předpis na koblihy,
předpis na na koblihy,
koblihy apetit,
hermelinove koblihy,
koblihy slane,
langose s hermelinem,
langoš jako kobliha
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
žloutek,
cukr vanilkový,
šťáva citronová,
rum,
mléko,
cukr,
droždí,
mouka hladká,
sůl,
mouka hladká,
džem meruňkový,
tuk na smažení,
cukr vanilkový,
sýr hermelín,
brusinky zavařené,
parmazán,
cukr skořice
Komentáře (28)
Když jsem tento recept četla v časopise APETIT (říjen 2006, str.88), tak jsem si řekla, že toto snad ani nikdy zkoušet nebudu - navrch měly být ještě sypány cukrem se špetkou mletého hřebíčku, nebo ve slané verzi strouhaným parmezánem.
Teď, po přečtení komentářů, váhám, ale asi vyzkouším na několika kouscích, až budu dělat klasické koblihy. Jsem na tu výslednou chuť moc zvědavá.
Na recept jsem zanevřela a přitom stačí tak málo
Žížalko, díky za připomenutí, je to výborná kombinace.