Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

12. 5. 2011 16:44

Suroviny

Porce: 1 kg salátu - porcí dle každého z Vás

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

+ ale získate i 2 litry výborné rybí polévky, ve které se vařila zelenina , pak jsem ji malinko zahustila moukou, přidala jsem vejce a muškátový oříšek. Je zase další jídlo.Musím říci, že moc nejím saláty z ryb, ale vážne ted" kupovaný rybí salát je jiný" a až teď vím, jak má vypadat vlastnoučně připravený domácí rybí salát. Zkuste, je to hodně jednoduché. Získáte asi 1, 2 kg salátu.. a i polévku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

13. 5. 2011 17:08

varilamyskakasicku: moc děkuji:-):-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

13. 5. 2011 12:02

Děkuji za komentáře, :-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

13. 5. 2011 12:02

zizala: Je dobrý, jen je potřeba mít rybu bez kostí, jinak by to byla otrava a takhle je to rychlé, moc prima chlazené a 1 kg už se blíží ke konci,:-/ a žere se hoodne:-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

13. 5. 2011 11:59

maris: není problém žádný s kostičkama, já bych ani žádný salát nikdy s rybou , která má kosti nedělala, :-S nenávidím "pitvat" :-O kosti , viz z kapra a další, ne i jak jsem i jeden recept četla, ale toto byla mořská štika, viz ten název a byla do tvaru medailonku celkem 6 kulatých kousku z toho bylo za jedno balení 39 Kč a jeden kousek jsem měla z pangasia, ten se ale spise hodne rozvařil, takže zbyl v polévce pro chut, takže vše šlo jako po másle, a žadné kostičky.Práve ho svačím ten salátek a jako chlazený s dobrým celozrným rohlíkem a je to moc prima a i když ho bylo 1 kg, končí pomalu, chce to mít jen v chladu a jíst a jíst.:-p:-p:-) Míváš jinak úžasné a moc krásne recepty, moc Tě obdivuji:-K:-K:yes: a hezký víkend

maris maris

13. 5. 2011 11:10

varilamyskakasicku: já bych se chtěla zeptat - co uděláš s kostičkama ? Ty nemají čas změknout jako např u zavináčů,varem nezmizí, o tom, že bys je vyndávala nepíšeš, to je právě můj problém, mně by tam vadily, ale vím, že někomu ty drobné nevadí.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

13. 5. 2011 10:55

Anna Kocikova: Aničko, byly to jen medailonky ze štiky a 2 x za 39 kč, a zbytek byl pangas je na polevku, ale vyplatilo se, je polévka 2 litry a 1 kg salátu, tak proto jsem to udělala, ještě mi zbyly medailonky na pečení: 2 x doma -p:-K:-K:-)

Bibinka Bibinka

13. 5. 2011 10:39

Ivanko, pěkný salátek a rybí je hodně chutný, výrazný a máme ho rádi. Teď mám dost ryb, tak ho brzy spáchám:-)) Tobě dávám 6.bod:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 5. 2011 10:12

Salát je moc príma:-p+:yes:Také dělávám,ale z Pangase,nebo drůb.masa:-)Zdá se mi štikozubce do salátu celkem škoda-máme ho moc rádi:-*:-p
Kadlíku-rybí salát ani rybí pepřenky už od Varmuži nekupuju:-(Nějak se tyto výrobky pokazily:-Oje to samá kůže a odřezky:no:Ale toho štikozuba bych si klidně chlazeného a celého koupila:yes:Určitě bude chutnější,naž ty zmrazené filety,co kupuju v Kaufu:-*:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

13. 5. 2011 08:38

Jinak je to normální mořská štika, jen má tento název, ty štiky jsou všude k dostání, foto mám v polévce dost videt,:-p:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

13. 5. 2011 08:34

cathleen: měla jsem z nej medailonky a pak jeden kus, foto tam dám:-K:-p, ale koukam, ze tam je mnoho prstiku nahoru a body tam nejsou , no nic, nevim, jak se to stava, tak kuk:-O

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

13. 5. 2011 08:33

srettka: tady není nic v te polevce, co tam kouka, chapu, kapr taky nemusim, ale zde zbude jen vyvar, ale každý ji nema rád, je to velmi jemna polevka, ktera trochu je rybova, není to jako vývar z kapra, dobra je:-K:-p

Kadlik Kadlik

13. 5. 2011 08:04

tak tohle může být dobrota. Štikozubce kupuji přímo v podnikové prodejně Varmuža, je i výrobcem těch rybích salátů. Za zkoušku to stojí!!!:-O

srettka

13. 5. 2011 08:02

salátek pěkný, pěknúčký, ryby můžu snad i v krému na boty:-p:yes::yes: rybí polévečka mě teda moc neoslovila...prvně mě jí naservíroval pantáta z kapra a na talíři trůnila kapří hlava a v těch uvařenejch očích byl hluboce vyčítavý pohled:-(( a v tý votevřený rybí hubě skoro trčela věta......koštni a uvidíš ten mazec-načež můj trácící trakt vyslal výhružnou informaci..máš dost papíru??:-S
takže rybičku zásadně od hlavičky k ocásku a v pevném skupenství,tudíž salát rozhodně beru:yes:;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

13. 5. 2011 07:15

:-Osalátek je :yes::yes: Jen škoda, Ivi, žes nevyfotila rybu i syrovou - ne každý bude vědět, jak štikozubec vypadá.....a podle fotky by ho v obchodě rychleji poznal;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 5. 2011 20:29

Jana Remkova: Podám Jani, dej mi talířek , mám ho 1 kg, a je važně ňamkový, je ho hodně a manžel si nakládá a říká, ten kupovaný mi už nenos..:-D:-)):-D:-p:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: štikozubec kapský rybí pepřenky recept nakladani ryb na salat nakládané ryby na kyselo pepřenky z kapra recept na pepřenky s kapra štikozubec kapsky recept rybí salát varmuža štikozubec kapský recepty rybi peprenky varmuza recept na rybí pepřenky rybí salát rybí salát recepty rybí pepřenky nakladane ryby jak udělat pepřenky domácí pepřenky mořská štika kapská domácí nakládané ryby štikozubec

Suroviny: mořská štika, bobkový list, pepř, koření nové koření, sůl, pepř, zelenina nakládaná, cibulka, kapie červená sterilovaná, okurky sterilované, jogurt bílý, tatarská omáčka

TopRecepty.cz

Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AQwp