Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,40 g |
| Tuky | 35,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 428 mg |
| Sodík | 511 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 13,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nvO
Moje poznámka
Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nvO
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 14 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 19 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 21 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 7 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 8 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 9 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 9 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 10 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 11 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 11 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 13 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty z pangase,
recept na pangase,
s krevetami,
aranžma se salámu,
aranžmá ze salámu,
ryba s krevetami recept,
úprava mražených krevet vyloupaných,
surimi ve tvaru krevet,
recept pikantní přelivem a krevetami,
pangasius s limetkovou omáčkou,
plneny pangas,
okurkové soudky,
jidlo z pengase,
pangasius s krevetami,
rybi pomazanka pangase,
mražené plněné filety,
pangasius a krevety recept,
treska s přelivem krevet,
ryba s krevetami,
aranžmá salámu na talíři
Suroviny:
pangasius,
krevety mražené,
sůl,
citron,
sirup javorový,
olej olivový,
máslo,
smetana 13%,
koření houbová variace
Komentáře (15)
Jájo - ale ten pangas je neutrální chuti ,až bezchuti a tak je zvolen dle mne dobře,kvůli zvýraznění chuti krevetek.
To vyzkouším, dcera nedávno započala rozhovor o konzumaci mořských potvor a protože je mi jasné, že zrovna ona by neměla předsudky (narozdíl ode mně) a ráda by ochutnala vše z této oblasti, rozhodla jsem se začít právě krevetami, které mám opravdu ráda. Takže díky za inspiraci - i když pár svých osvědčených receptů s podobnými kombinacemi už mám a znám.
Ale nie je pangas ako pangas, býva rôznej kvality. Aspoň u nás. A ak je podozrivo lacný, určite nekúpim.