Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,40 g |
Tuky | 35,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 13,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nvO
Moje poznámka
Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nvO
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 13 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 7 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 7 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 7 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 7 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 9 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 11 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty z pangase,
recept na pangase,
s krevetami,
aranžma se salámu,
aranžmá ze salámu,
ryba s krevetami recept,
úprava mražených krevet vyloupaných,
surimi ve tvaru krevet,
recept pikantní přelivem a krevetami,
pangasius s limetkovou omáčkou,
plneny pangas,
okurkové soudky,
jidlo z pengase,
pangasius s krevetami,
rybi pomazanka pangase,
mražené plněné filety,
pangasius a krevety recept,
treska s přelivem krevet,
ryba s krevetami,
aranžmá salámu na talíři
Suroviny:
pangasius,
krevety mražené,
sůl,
citron,
sirup javorový,
olej olivový,
máslo,
smetana 13%,
koření houbová variace
Komentáře (15)
Jájo - ale ten pangas je neutrální chuti ,až bezchuti a tak je zvolen dle mne dobře,kvůli zvýraznění chuti krevetek.
To vyzkouším, dcera nedávno započala rozhovor o konzumaci mořských potvor a protože je mi jasné, že zrovna ona by neměla předsudky (narozdíl ode mně) a ráda by ochutnala vše z této oblasti, rozhodla jsem se začít právě krevetami, které mám opravdu ráda. Takže díky za inspiraci - i když pár svých osvědčených receptů s podobnými kombinacemi už mám a znám.
Ale nie je pangas ako pangas, býva rôznej kvality. Aspoň u nás. A ak je podozrivo lacný, určite nekúpim.