Klasický ruský boršč
Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat trochu jinak. Společné mají maso, zelí a červenou řepu. Ruský boršč je z hovězího masa a postup našeho receptu je tak podrobný, že ho zvládne i méně zkušený kuchař.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 260 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,79 g |
Tuky | 6,76 g |
Vláknina | 26,16 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 84,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klasický ruský boršč
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAVX
Moje poznámka
Klasický ruský boršč
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAVX
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky s jahodami
Přidáno před 2 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Přidáno před 3 hodinami
Žampiony na smetaně s kuřecím masem - rychlovka
Přidáno před 12 hodinami
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 19 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 20 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno 3. 6. 2025 13:57
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky na kmínu
MamkaTerka před 2 hodinami
Bezová šťáva
Moanka před 3 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
jtrecepty před 3 hodinami
Mrkvové řezy
Moanka před 3 hodinami
Zapečená brokolice s těstovinami
Anna.Milkova před 4 hodinami
Vepřové na houbách
MarinetteQueen3 před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
Evculina84 před 15 hodinami
Bezový cheesecake
Jana2017 před 17 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 21 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 21 hodinami
Tématické fráze:
boršč s červenou řepou,
ruský boršč s červenou řepou,
boršč recepty,
polévka boršč,
bořšč,
recept na polévku boršč,
borst,
pravý ruský boršč,
boršč recept,
recepty boršt,
recept na pravý ruský boršč,
polévka boršč recept,
červená řepa polévka boršč,
recepty polévky boršč,
vaříme boršč,
recept borsc,
jak se vaří boršč,
pravý ruský boršč recept,
pravy boršč s červenou řepou,
borst recept
Suroviny:
zelí,
brambory,
maso hovězí s kostí,
řepa červená,
pepř černý,
bobkový list,
cibule,
protlak rajčatový,
mrkev,
česnek
Komentáře (61)
nebo pikantní klobása.Do boršče nikdy nepatří česnek.Jinak souhlasím s receptem a pokud jej vyzkoušíte jak jsem
uvedl přeji dobrou chuť.
podávala jsem s domácími pirožkami:
https://www.toprecepty.cz/recept/52686-pirozky-se-...
Určitě dávám do oblíbených receptů
Ještě jednu věc k autorce - bylo by doré napsat, jaké zelí máš na mysli, zda hlávkové či už nakládané - jsou lidé,kterým to jasné nebude
K receptu nejsou žádné komentáře.