Klasický ruský boršč
Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat trochu jinak. Společné mají maso, zelí a červenou řepu. Ruský boršč je z hovězího masa a postup našeho receptu je tak podrobný, že ho zvládne i méně zkušený kuchař.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 260 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,79 g |
Tuky | 6,76 g |
Vláknina | 26,16 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 84,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klasický ruský boršč
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAVX
Moje poznámka
Klasický ruský boršč
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAVX
Nejnovější recepty
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 58 minutami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 1 hodinou
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí karbanátky s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Květákové karbanátky se sýrem a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí steak s houbovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťáva k masu
JardaMa před 44 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Kiki před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Edlsek před 1 hodinou
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
Macek2511 před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Stepankova před 2 hodinami
Moje muffiny
Mili5 před 2 hodinami
Třený borůvkový koláč s drobenkou
icecube58 před 2 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
wimra před 3 hodinami
Olejový koláč s ostružinami
wimra před 3 hodinami
Kuře na másle a česneku
poirotka před 4 hodinami
Tématické fráze:
boršč s červenou řepou,
ruský boršč s červenou řepou,
boršč recepty,
polévka boršč,
bořšč,
recept na polévku boršč,
borst,
pravý ruský boršč,
boršč recept,
recepty boršt,
recept na pravý ruský boršč,
polévka boršč recept,
červená řepa polévka boršč,
recepty polévky boršč,
vaříme boršč,
recept borsc,
jak se vaří boršč,
pravý ruský boršč recept,
pravy boršč s červenou řepou,
borst recept
Suroviny:
zelí,
brambory,
maso hovězí s kostí,
řepa červená,
pepř černý,
bobkový list,
cibule,
protlak rajčatový,
mrkev,
česnek
Komentáře (61)
nebo pikantní klobása.Do boršče nikdy nepatří česnek.Jinak souhlasím s receptem a pokud jej vyzkoušíte jak jsem
uvedl přeji dobrou chuť.
podávala jsem s domácími pirožkami:
https://www.toprecepty.cz/recept/52686-pirozky-se-...
Určitě dávám do oblíbených receptů
Ještě jednu věc k autorce - bylo by doré napsat, jaké zelí máš na mysli, zda hlávkové či už nakládané - jsou lidé,kterým to jasné nebude
K receptu nejsou žádné komentáře.