Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 200 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,80 g |
Tuky | 16,90 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 36,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicová polévka se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P66w
Moje poznámka
Brokolicová polévka se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P66w
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 17 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kacaba10 před 26 minutami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 12 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 13 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 14 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 15 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 16 hodinami
Tématické fráze:
brokolicová polévka se sýrem,
brokolicová krémová,
brokolicova polevka s zerve,
brokolicová polévka top,
jak zavařit smetanu do polévky,
polevka postup brokolicova,
bešamel v polévce,
polévka bešamel,
brokolicová besamel,
bešamel polévka,
brokolicová polévka recept,
polévka se sýrem,
brokolicová polévka se sýrem recept,
jak zavarit brokolicovou polévku,
brokolicova kremova polevka se syrem,
besamel na polévky,
krémová brokolicová polévka se smetanou a žervé,
bešamel do polévky,
brokolicova polevka se syrem postup,
brokolicova polevka postup
Suroviny:
brokolice,
olej,
mouka hladká,
mléko,
sýr nastrouhaný,
sůl
Komentáře (6)