Suroviny
Porce: ...
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 368 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 0,31 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová kuřecí česnečka s vůní bylinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3YEQ
Moje poznámka
Krémová kuřecí česnečka s vůní bylinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3YEQ
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 21 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 17 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 minutami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 53 minutami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 1 hodinou
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 3 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 3 hodinami
Tématické fráze:
bylinka magi,
magi bylinka,
bylinka s vůní magi,
zapražená česnečka,
česnečka z kuřecího vývaru,
bylinka jako magi,
krémová česnečka,
bylinky magi,
italská krémová česnečka,
magi -stříbrná bylinka,
italske magi,
česnečka a bylinky,
cesnecka do hrnecku,
česnečka italská,
krémová kuřecí směs s česnekem,
kemova kureci smes s česnekem,
byliny magi,
bilinky magi,
italska cesnecka,
jaké bylinky do česnečky
Suroviny:
stehno kuřecí,
libeček,
sůl,
pepř celý,
česnek,
cibule,
mléko,
česnek,
polévková zelenina
Komentáře (5)