Suroviny
Porce: 3 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,39 g |
| Tuky | 45,68 g |
| Vláknina | 11,52 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 513 mg |
| Sůl | 1,19 g |
| Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso s vůní bylinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Kl
Moje poznámka
Maso s vůní bylinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Kl
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 2 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 7 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 23 minutami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 24 minutami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 40 minutami
Tiramisu od Itala
Chasti před 47 minutami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 1 hodinou
Romadurová pomazánka
kulaslf před 2 hodinami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 2 hodinami
Indická čočka s batáty
micurka před 5 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 5 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 7 hodinami
Tématické fráze:
bylinky na maso,
bylinky pod maso,
byliny na maso,
bilinky na maso,
maso na bylinkách,
bylinky na hovězí maso,
maso a bylinky,
bylinky k masu,
bylinka na maso,
bylinky a maso,
jake bylinky pod na maso,
jaké bylinky na maso,
bylinky recepty,
čerstvé bylinky na maso,
bylinky do masa,
hovězí maso na bylinkách,
byliny na maso recepty,
bylinky na masa,
bylinky maso,
jake bylinky na hovezi maso
Suroviny:
kližka hovězí,
krkovice vepřová,
tuk,
cibule,
česnek,
koření provensálské,
hříbky sušené,
víno červené,
mrkev,
mouka hladká,
rozmarýn
Komentáře (27)
REBI-s tím PH jsem hrozně zviklaná a nahlodaná
takže ...ukládám
a bude to moc dobré. Dávám ti krásnej 10.bod
PAJASKO-je opravdu rozdíl,dělat v papiňáku a klasicky v hrnci na sporáku