 
	
		
Suroviny
Porce: 4 kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 490 kJ / 2 507 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 70,50 g | 
| Tuky | 48,46 g | 
| Vláknina | 36,60 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 38 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 436,68 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Suroviny na omládek necháme pekárnou jen umíchat, bez předehřevu a pak, v zavřené, 45 minut kynout.
	Krok 2: Přidáme zbytek surovin (mimo bazalku) a opět bez předehřevu necháme umíchat těsto. Chvilku před koncem mísení vsypeme i bazalku.
	Krok 3: Těsto je volnější, je lépe nechat ho vykynout v míse.
	Krok 4: Vykynuté propracujeme, rozdělíme na 4 dílky, z každého uděláme bulku a 10 minut necháme odpočinout. Poté ji rozválíme do bagety, uložíme do bagetového plechu a necháme nakynout.
	Krok 5: Potřeme vodou s trochou solamylu, posypeme semínky a dáme upéct do rozehřáté trouby (200°C, asi 20 minut).
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
"Baguette italiano" (bagety)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgvB
Moje poznámka
					 
				
"Baguette italiano" (bagety)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgvB
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 9 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 9 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 10 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 10 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 10 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bagety recept, 
						
						
							bageta z kvásku, 
						
						
							mražené bagety, 
						
						
							top recepty bagety, 
						
						
							recept na bagety, 
						
						
							recept na bagetu, 
						
						
							jak se dělají bagety, 
						
						
							nadýchaná bageta, 
						
						
							bagety z kvásku, 
						
						
							kvaskove bagety, 
						
						
							co dát do bagety, 
						
						
							bageta recept, 
						
						
							nadychane bagety, 
						
						
							bageta, 
						
						
							bagety, 
						
						
							bagety z žitného kvásku, 
						
						
							slaďenka, 
						
						
							sladovit, 
						
						
							recepty na bagety, 
						
						
							chlebové bagety
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							sladěnka, 
						
						
							droždí, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							voda, 
						
						
							česnek, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							mouka chlebová pšeničná, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
	 
	 
 
	 
	 
 
 
	 
 
	 
Komentáře (34)
http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/kvasky/...
Ahojky Caty. Nějak mi Tvá odpověď utekla a šla jsem péci ten chleba bez omládku, prostě sušené droždí. Ale povedl se, chuťově výborný, ale peldám si směsi muk sama. Nakoupila jsem si všelijaké klíčky a otruby, vločky a semínka, míchám oleje a prostě jsem jako ten matla z pohádky s Werichem, co vařil ten elixír života
A kdyby něco, klidně se ptej
A co se týká zkoušení nových receptů - vždyť nemusíš péct pečivo z celé dávky, jak je psáno v receptu....zmenši si ji o 1/4, 1/3 nebo i 1/2, tak, jak ti vyhovuje
No já právě nemám velkou rodinu. Mám sice dva syny, ale jsou to zatvrzelí "mládenci", takže nemám ani vnoučata a moji synové zrovna po chlebu nic moc netouží. A i já žiji sama. Mám ovšem přátele a tak budou obdarováni oni. Ale zase nebudu jezdit po městě, s chlebem v koši