Suroviny pro 3 litry
3litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 650 kJ / 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,46 g |
Tuky | 2,03 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 27,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z libečku s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8g1
Moje poznámka
Polévka z libečku s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8g1
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 6 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 15 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 15 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 16 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kajkajak před 6 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 12 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 12 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 14 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 14 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 15 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 17 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 18 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 20 hodinami
Tématické fráze:
libeček do polévky,
libecek polevka,
libeček v polévce,
maggi z libečku,
polevka libecek,
libečková polévka,
polévka s kroupami,
libeček recepty,
polevka s libeckem,
libeček-recept na polévku,
kdy pridat libecek do polevky,
polévka z mletého masa s kroupama,
libeček polévka recept,
vařít libeček v polévce,
amazon,
co uvařit z z libečku,
libečková polévka skroupami,
polévka z kroupy,
libecek do polévka,
co se jí z libecku
Suroviny:
skelet kuřecí,
libeček,
kroupy,
pórek,
mrkev,
sůl,
paprika sušená sladká,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (20)
Moja skúsenosť k mletej paprike - ja mám vo zvyku po osmažení jíšky a vypnutí zdroja tepla, ju do nej zamiešam. Potom do polievky, atď. Paprika sa v tuku (oleji, sádle) rozpúšťa a potom prifarbí lepšie polievku.