Postup přípravy
Krok 1: Do kuřecího prsního řízku opatrně vykrojíme kapsu a pak ho mírně naklepeme po hladké straně, abychom ho sklepali na stejnou tlouštku a osolíme.
Krok 2: Debrecínku přeložíme a vložíme do ní půl plátku sýra tak, aby sýr nemohl vytékat.
Krok 3: Potom obalíme klasicky v trojobalu - mouka, vejce, strouhanka.
Krok 4: Obalený řízek omočíme ještě jednou po jedné straně ve vejci a nakonec v rohlíku, který jsme tence nakrájeli na nudličky.
Krok 5: Na oleji smažíme dozlatova.
Zveřejněno 28. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný řízek jako ježek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9gX
Moje poznámka
Plněný řízek jako ježek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9gX
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 16 minutami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 13 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 14 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 7 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 11 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí plněný řízek v trojobalu,
plněné řízky v trojobalu,
ježek z lilku,
amur smažený v trojobalu,
ježek z cukety,
řízky ve fritáku,
amur v trojobalu,
kuřecí ježci,
ježek z chleba,
plnene prsni řizky,
plněné kuřecí prsní řízky,
plněné řízky,
dort jezek,
kureci jezek,
kuřecí prsní řízky recepty,
moravský vepřový řízek,
řízek ve friťáku,
smažený švýcarský kuřecí řízek,
řízek obecný,
salámový ježek
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká,
rohlík,
párek debrecínský,
sýr plátkový
Komentáře (10)