Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 282 kJ / 4 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,10 g |
Tuky | 70,20 g |
Vláknina | 89,90 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 783,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiónové kroupy na sýru Philadelphia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A83O
Moje poznámka
Žampiónové kroupy na sýru Philadelphia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A83O
Nejnovější recepty
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Přidáno před 20 minutami
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno 28. 7. 2025 05:04:02
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilované marinované cukety
AjaHK před 11 minutami
Pivovarský tokáň
Majkls před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 5 hodinami
Kynuté zelňáky se škvarky
HanaS92 před 7 hodinami
Švýcarské kokosové sušenky
HanaS92 před 8 hodinami
Křehké máslové sušenky
HanaS92 před 8 hodinami
Cuketové Míša řezy
PavlaHr před 10 hodinami
Brambůrky v mikrovlnce
Eliska123jidlo před 11 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
kroupy recepty,
jak uvařit kroupy,
syr philadelfia,
kroupy doba vaření,
jemné kroupy,
kroupy,
kroupy velké recepty,
kroupy velké,příprava ,recepty,
recepty z krup,
kroupy recept,
recepty ze sýrů,
co uvařit z krup,
velké kroupy příprava,
piladelfia syr,
philadelfia,
velké kroupy recepty,
recepty kroupy syr,
phiadelphia,
recepty philadelfia,
sýr phiadelphia
Suroviny:
kroupy,
žampióny,
mrkev,
cibule,
hrášek sterilovaný,
sýr philadelphia,
vývar,
sůl,
pepř,
olej,
petržel
Komentáře (8)