Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 609 kJ / 2 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,35 g |
Tuky | 20,74 g |
Vláknina | 30,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 394,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rQB
Moje poznámka
Tykvový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rQB
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 22 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 10 minutami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 17 minutami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 20 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 54 minutami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 3 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 4 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 7 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 9 hodinami
Tématické fráze:
mléčná rýže recept,
mléčná rýže z domácí pekárny,
chléb hokaido,
domácí pekárna mléčná rýže,
hokaido chléb,
tykvový krém,
mlecna ryze v pekarne na chleba,
chleb z hokaido,
mléčná rýže pekárna,
pekárna rýže,
diskuze fagor 3f 211,
hokaido chléb recept,
semínka tykve,
domácí pekárna hokaido chléb,
chléb z hokaio,
tykev chleba,
tykvový koláč,
seznam,
chléb s tykvovými semínky recept,
mlecna ryze-recept
Suroviny:
voda,
ocet,
olej,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
cukr,
sůl,
droždí sušené,
semínka tykvová
Komentáře (1)