Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 731 kJ / 1 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 355,14 g |
| Tuky | 32,76 g |
| Vláknina | 5,11 g |
| Cholesterol | 830 mg |
| Sodík | 2,15 g |
| Sůl | 5,36 g |
| Sacharidy | 31,30 g |
Postup přípravy
Podáváme s přílohou dle vlastní volby, doporučuji bylinkovou rýži.
Zveřejněno 27. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJrg
Moje poznámka
Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJrg
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 23 minutami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 18 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 20 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Margot kuličky
Junys před 10 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 10 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 11 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 11 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 13 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 13 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 13 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 13 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí řízky,
kuřecí roláda s bylinkovou náplní,
kuřecí řízky recepty,
kuřecí řízek,
svazování česneku,
bylinkova smes na rizky,
recepty bylinková náplň,
bilinkova náplň,
skřipec na závitky použití,
bylinková náplň,
kureci rizky recept,
kuřecí náplň se smetanou a bylinkami,
kuřecí prsní řízky na bylinkách,
mortadela kuřecí,
kuchynska uprava kuřecich řizku,
svazovani masa,
kuřecí mortadela,
jak poznám hotový řízek,
svazování masa provázkem,
skřipce na zavitky pouziti
Suroviny:
prsa kuřecí,
mortadela,
pepř,
sůl,
sýr,
hořčice pikantní,
česnek,
pažitka,
petrželka,
smetana,
olej,
mouka hladká,
vývar kuřecí,
pažitka,
petrželka,
smetana
Komentáře (17)