Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízky s bylinkovou náplní

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 9. 2011 23:42

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 731 kJ / 1 848 kcal
Bílkoviny355,14 g
Tuky32,76 g
Vláknina5,11 g
Cholesterol 830 mg
Sodík 2,15 g
Sůl5,36 g
Sacharidy31,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro začátečníky uvádím způsob svazování masa:

Pod závitkem, který si položíme tak, aby delší strana směřovala kolmo k nám, protáhneme provázek, naměříme čtyři až pět délek masa a ustřihneme. Na straně blíž k našemu tělu necháme provázek vyčuhovat asi deset centimetrů. Na odlehlém konci ho vytáhneme a přidržíme asi dva centimetry nad masem. Tuto část držíme levou rukou a pravou rukou provlékneme konec provázku pod maso (doprava), vyndáme na levé straně, uděláme smyčku kolem provázku v levé ruce a pevně stáhneme. Takto pokračujeme po celé délce masa a na konci svážeme s druhým koncem provázku.

Původní recept pochází z mých dávných výstřižků a v minulosti jsem ho často s úspěchem realizovala. Teď jsem se k němu po létech vrátila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 9. 2011 23:48

Elizo, to je nádhera:-O super ingredience, to určitě budu chtít vyzkoušet. Tolik hodin a já mám hlad!!:-O:-D:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí řízky kuřecí roláda s bylinkovou náplní kuřecí řízky recepty kuřecí řízek svazování česneku bylinkova smes na rizky recepty bylinková náplň bilinkova náplň skřipec na závitky použití bylinková náplň kureci rizky recept kuřecí náplň se smetanou a bylinkami kuřecí prsní řízky na bylinkách mortadela kuřecí kuchynska uprava kuřecich řizku svazovani masa kuřecí mortadela jak poznám hotový řízek svazování masa provázkem skřipce na zavitky pouziti

Suroviny: prsa kuřecí, mortadela, pepř, sůl, sýr, hořčice pikantní, česnek, pažitka, petrželka, smetana, olej, mouka hladká, vývar kuřecí, pažitka, petrželka, smetana

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky s bylinkovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yJrg