Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 731 kJ / 1 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 355,14 g |
Tuky | 32,76 g |
Vláknina | 5,11 g |
Cholesterol | 830 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 31,30 g |
Postup přípravy
Podáváme s přílohou dle vlastní volby, doporučuji bylinkovou rýži.
Zveřejněno 27. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJrg
Moje poznámka
Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJrg
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 22 minutami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 26 minutami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 38 minutami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 1 hodinou
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 2 hodinami
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 2 hodinami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 3 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 4 hodinami
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí řízky,
kuřecí roláda s bylinkovou náplní,
kuřecí řízky recepty,
kuřecí řízek,
svazování česneku,
bylinkova smes na rizky,
recepty bylinková náplň,
bilinkova náplň,
skřipec na závitky použití,
bylinková náplň,
kureci rizky recept,
kuřecí náplň se smetanou a bylinkami,
kuřecí prsní řízky na bylinkách,
mortadela kuřecí,
kuchynska uprava kuřecich řizku,
svazovani masa,
kuřecí mortadela,
jak poznám hotový řízek,
svazování masa provázkem,
skřipce na zavitky pouziti
Suroviny:
prsa kuřecí,
mortadela,
pepř,
sůl,
sýr,
hořčice pikantní,
česnek,
pažitka,
petrželka,
smetana,
olej,
mouka hladká,
vývar kuřecí,
pažitka,
petrželka,
smetana
Komentáře (16)