Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 208 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,12 g |
Tuky | 17,09 g |
Vláknina | 1,58 g |
Cholesterol | 332 mg |
Sodík | 727 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 6,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládky s rohlíkovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3KwA
Moje poznámka
Roládky s rohlíkovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3KwA
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 16 minutami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 23 minutami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 24 minutami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 30 minutami
Zapečený chřest
Leren před 33 minutami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 54 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 55 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 56 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 57 minutami
Tématické fráze:
vepřová roláda s nádivkou,
masová roláda s nádivkou,
rohlíková nádivka,
nádivka do vepřové rolády,
nádivka do masové rolády,
telecí masová roláda s nádivkou,
bůčková roláda s nádivkou,
nádivky na masové rolády,
kuřecí roláda plněná nádivkou,
kuřecí roláda plněná nádivkou,
masová roláda z bučku,
roláda s nádivkou,
vepřová roláda s rohlíkovou nádivkou,
maso s nádivkou,
nápln do rolady z rohliku,
veprove masové rolády,
rolády s nádivkou,
nadivky do rolad,
vepřové roládky,
kuřecí roláda plněná rohlíkovou nádivkou
Suroviny:
plec vepřová,
houska,
šunka,
hrášek,
vejce,
mléko,
máslo,
pepř,
sůl,
petrželka zelená,
mouka hrubá
Komentáře (45)
Jo, dělala jsem je z vepřového masa, plátky jsem si den předem naklepala, trochu osolila, posypala steakovým kořením, potřela lehounce olejem a nechala do druhého dne odpočinout.