Kyselica a řízky z růžovek
Zajímavá polévka kyselica kombinuje lesní mochomůrky růžovky neboli také masáky s divokým kořením a zakysanou smetanou. Dochucená je octem, cukrem a solí. Z této houby připravíte také vynikající řízky v trojobalu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselica a řízky z růžovek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERq0
Moje poznámka
Kyselica a řízky z růžovek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERq0
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočkový salát s vejci
Praevka před 17 minutami
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 2 hodinami
Znojemská omáčka
Komtesina před 9 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 9 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 10 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 10 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 10 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 11 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 11 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 11 hodinami
Tématické fráze:
muchomůrka růžovka recepty,
mochomůrka růžová,
mochomůrka růžovka,
muchomůrka růžovka recept,
růžovky recept,
muchomůrka růžovka,
muchomurka ruzova,
mochomurka růžová recepty,
recepty z růžovek,
mochomůrka růžovka recepty,
řízky z rúžovky,
růžovka houba,
houba růžovka,
smažene ruzovky,
smažená růžovka,
mochomurka ruzovka recept,
ruzovka recept,
recepty z muchomůrky růžovky,
růžovka recepty,
růžovky recepty
Suroviny:
houba růžovka,
brambory,
bobkový list,
koření nové koření,
smetana zakysaná,
sůl,
ocet,
cukr,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (1)