Kyselica a řízky z růžovek
Zajímavá polévka kyselica kombinuje lesní mochomůrky růžovky neboli také masáky s divokým kořením a zakysanou smetanou. Dochucená je octem, cukrem a solí. Z této houby připravíte také vynikající řízky v trojobalu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselica a řízky z růžovek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERq0
Moje poznámka
Kyselica a řízky z růžovek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERq0
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 17 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 18 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 6 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 6 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 7 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 8 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 8 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 9 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 10 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 11 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 11 hodinami
Tématické fráze:
muchomůrka růžovka recepty,
mochomůrka růžová,
mochomůrka růžovka,
muchomůrka růžovka recept,
růžovky recept,
muchomůrka růžovka,
muchomurka ruzova,
mochomurka růžová recepty,
recepty z růžovek,
mochomůrka růžovka recepty,
řízky z rúžovky,
růžovka houba,
houba růžovka,
smažene ruzovky,
smažená růžovka,
mochomurka ruzovka recept,
ruzovka recept,
recepty z muchomůrky růžovky,
růžovka recepty,
růžovky recepty
Suroviny:
houba růžovka,
brambory,
bobkový list,
koření nové koření,
smetana zakysaná,
sůl,
ocet,
cukr,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (1)