Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 427 kJ / 2 014 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 198,69 g | 
| Tuky | 90,26 g | 
| Vláknina | 39,35 g | 
| Cholesterol | 419 mg | 
| Sodík | 1,67 g | 
| Sůl | 3,75 g | 
| Sacharidy | 85,43 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Hovězí na špeku a růžičkové kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6Xv
Moje poznámka
					 
				
Hovězí na špeku a růžičkové kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6Xv
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 8 minutami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 50 minutami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 3 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 3 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 4 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 6 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 6 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 8 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí s růžičkovou kapustou, 
						
						
							uprava ruzickove kapusty, 
						
						
							hovezi maso s ruzickovou kapustou, 
						
						
							hovězí na špeku, 
						
						
							recepty na úpravu růžočkovékapusty, 
						
						
							recept na úpravu růžičkové kapusty, 
						
						
							hovezi na kapuste, 
						
						
							recepty na úpravu růžičkové kapusty, 
						
						
							hovězí maso růžičková kapusta, 
						
						
							hovězí na slanině s růžičkovou kapustou, 
						
						
							recept na úpravu růžičkové růžičkové kapusty, 
						
						
							hovězí maso v kapustě, 
						
						
							řůžičkové kapustičky dle polreicha, 
						
						
							hovězí maso s kapustičkami, 
						
						
							ružícková polévka, 
						
						
							růžičková kapusta-úprava, 
						
						
							hovezi krk na speku, 
						
						
							recepty hovězí na špeku, 
						
						
							růžičková kapusta v pomalém hrnci, 
						
						
							maso v ruzickove kapuste
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							špek, 
						
						
							kapusta růžičková, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							česnek, 
						
						
							vývar hovězí, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							mouka polohrubá
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (22)
Jsou to jen planý řeči lidí, kteří chtějí šťourat. Víc k počtu kousků masa nemám (a nechci) co říct
krása veliká