Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 253 kJ / 1 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,52 g |
Tuky | 82,33 g |
Vláknina | 19,19 g |
Cholesterol | 477 mg |
Sodík | 656 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 24,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius na rajském protlaku a na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5pG
Moje poznámka
Pangasius na rajském protlaku a na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5pG
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 21 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 55 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 57 minutami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 11 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 12 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 13 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 14 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 14 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
filé na protlaku a zelenině,
treska na protlaku a zelenině,
rajský protlak a ryba,
pangasius na kořenové zelenin,
recept na rajský protlak,
peceny protlak,
pangasius s protlakem,
ryba protlak zelenina,
pangasius zapečený s bramborami a rajským protlakem,
pangas na kořenové zelenině,
zmražený pangas na zelenině,
rybi filet v rajskem protlaku,
filety v rajske,
pangasius na celeru s jablky,
ryba v rajskem protlaku,
recepty s pangaciem,
paglia e fieno jak upravit,
dietní recept s pangaciem,
pangasius v zelenině,
pangasius na zelenině
Suroviny:
pangasius,
celer,
mrkev,
petržel,
citron,
protlak rajčatový,
sůl,
máslo,
zelená nať
Komentáře (6)