Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 253 kJ / 1 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,52 g |
Tuky | 82,33 g |
Vláknina | 19,19 g |
Cholesterol | 477 mg |
Sodík | 656 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 24,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius na rajském protlaku a na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5pG
Moje poznámka
Pangasius na rajském protlaku a na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5pG
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 38 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
filé na protlaku a zelenině,
treska na protlaku a zelenině,
rajský protlak a ryba,
pangasius na kořenové zelenin,
recept na rajský protlak,
peceny protlak,
pangasius s protlakem,
ryba protlak zelenina,
pangasius zapečený s bramborami a rajským protlakem,
pangas na kořenové zelenině,
zmražený pangas na zelenině,
rybi filet v rajskem protlaku,
filety v rajske,
pangasius na celeru s jablky,
ryba v rajskem protlaku,
recepty s pangaciem,
paglia e fieno jak upravit,
dietní recept s pangaciem,
pangasius v zelenině,
pangasius na zelenině
Suroviny:
pangasius,
celer,
mrkev,
petržel,
citron,
protlak rajčatový,
sůl,
máslo,
zelená nať
Komentáře (6)