Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 898 kJ / 1 888 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,23 g |
| Tuky | 76,56 g |
| Vláknina | 26,86 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 3,47 g |
| Sůl | 8,34 g |
| Sacharidy | 186,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný květák s libečkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81A
Moje poznámka
Zapékaný květák s libečkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81A
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 6 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 11 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 2 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 2 hodinami
Květákové placičky
Valis před 3 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 4 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 5 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 5 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 7 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 7 hodinami
Tématické fráze:
rychlé recepty na zapečený květák,
zapecený kveták,
květák recepty,
květák pečený vcelku,
zapečený květák s těstovinami,
zapečený květák s libečkem,
pečený květák vcelku,
zapečená květáková hlava,
brambory s libečkem,
posli recept zapeceny kvetak,
vaření s libečkem,
pošli recept květák,
recepty z květáku,
zapékají květák,
zapecený kvetak s cuketou a bramborama,
zapečená květák,
s libečkem,
maminčiny recepty květák,
zapečený květák s brambory a libečkem,
květak zapečený v remosce
Suroviny:
brambory,
květák,
libeček,
vejce,
česnek,
sýr niva,
sýr cihla,
rajče,
sůl,
pepř,
koření adžika
Komentáře (3)