Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 039 kJ / 1 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,10 g |
Tuky | 124,05 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 856 mg |
Sodík | 617 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 24,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechno koření včetně naloženého zeleného pepře vložíme do hmoždíře a velmi jemně utlučeme a podrtíme (můžeme si pomoci troškou olivového oleje).
Krok 2: Maso, drobně nakrájená a odblaněná játra, červené víno a smetanu rozmixujeme v mixéru dohladka, dobře osolíme, smícháme s kořením a naplníme do sklenic se šroubovacím uzávěrem (lépe do tří čtvrtin).
Krok 3: Ve větším kastrolu uvedeme k varu vodu, ztlumíme teplotu, vložíme sítko nebo pařáček, na který postavíme skleničky s paštikovou směsí a hodinu a půl necháme vařit, nejlépe částečně přikryté pokličkou či alobalem.
Zveřejněno 30. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5pm
Moje poznámka
Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5pm
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 16 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 21 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 1 hodinou
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 2 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 3 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 3 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 15 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 16 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 19 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 19 hodinami
Tématické fráze:
játrová paštika se zeleným pepřem,
paštika z kuřecích jater s červeným vínem,
kuřecí paštika s vínem,
játrová paštika s vínem,
paštika z kuřecích jater s vínem,
játrová paštika s portským vínem,
paštika z kuřecích jater se zeleným pepřem,
paštika s portským,
recepty s cervenym vinem,
recept játrová paštika se zeleným pepřem,
recept na vepřové s červeným vínem,
kuřecí paštika s portským vínem,
pastika na cervenem vine,
paštika z kuřecích jater s portským vínem,
vepřová paštika s vínem,
domácí paštika,
domácí játrová paštika s vínem,
recept na domácí paštiku,
paštika z kuřecích jater s zeleným pepřem,
paštika z kuřecích jater a červeným vínem
Suroviny:
maso mleté,
játra vepřová,
víno červené,
smetana ke šlehání,
koření hřebíček,
ořech muškátový,
květ muškátový,
pepř zelený sterilovaný,
bobkový list,
koření nové koření,
rozmarýn sušený,
tymián sušený,
sůl
Komentáře (9)
doufám, že celý následující rok bude takto vypadat i chutnat
Happy New year