Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 701 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,87 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 34,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrolu rozpálíme olej, osmahneme cibulku do zlatova až skoro do hněda.
Krok 2: Přidáme maso, sladkou papriku, kmín, trochu osmahneme, podlijeme troškou vody a na středním plameni dusíme 10 minut pod pokličkou.
Krok 3: Poté přidáme 2 litry vody, mrkev, brambory, petrželku, osolíme a necháme přivést k varu. Poté ztlumíme na menši plamen a vaříme 1 hodinu a půl až 2 hodiny.
Zveřejněno 1. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/515Y
Moje poznámka
Hovězí gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/515Y
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 4 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 7 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 17 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 24 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 58 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Tématické fráze:
gulášová polévka z hovězího,
gulášova polévka recept-vareni.cz,
luxusní gulášová polévka,
gulášová polévka z hovězího masa,
gulášová s hovězím,
gulášová polévka s hovězím masem,
jaké maso na gulášovou polévku,
golášová polévka,
gulsova polevka,
gulášová polévka s mrkví,
gulašová polévka příprava,
jaké hovězí na gulášovou polévku,
hovězí polévka s bramborem,
gulášová polévka,
polévka hovězí s bramborem,
polévka gulášová,
gulasova polievka top,
golášová hovězí,
gulášová polévka z hovězího masa tpo,
luxusní gulášová polévka z hovězího
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
brambory,
mrkev,
petrželka,
kmín celý,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (12)
jenom..ty brambory bych přidala až ke konci..nedovedu si představit, jak by po dvou hodinách vaření vypadaly
Ale zemiaky dávame až vtedy, keď je mäso mäkké, za 2 hod varenia sa rozsypú.