Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 618 kJ / 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,76 g |
Tuky | 5,58 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso se žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5K
Moje poznámka
Kuřecí maso se žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5K
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 1 hodinou
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 3 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 3 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 4 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 5 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kureci se zampiony,
kuřečí na žampiónech,
kuřecí maso na žampionech,
kuřecí maso na žampionech se smetanou,
maso na žampionech,
kuřecí na žampionech se smetanou,
kuřecí maso,
kuřecí žampiony,
kureci maso se zampionama,
kuřecí s žampióny,
kuřecí prsa na žampiónech,
kureci na žampiony,
kuřecí maso s žampionama,
recepty kuřecí maso,
kuřecí se žampionama,
kuřecí a žampiony,
zampiony s kurecim masem,
kuřecí mas se se žampiony,
recepty z kuřecího masa,
kuřečí maso recepty
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
pórek,
arašídy,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
omáčka sojová,
olej olivový
Komentáře (9)
No, já bych se v tom až tak nerochnila, co vy můžete vědět o tom příteli, že
Mě spíše zaujalo v rcp "...oříšky a zalijeme je horkou vodou a necháme chvíli odležet, aby změkly." Obvykle se buráky naopak upravují tak, že aby v jídle byly chrumkavé
A formulace "Ještě chvíli za stálého míchání opékáme až je maso měkké. " také nepatří k těm nejšťastnějším. Ta "chvíle" je podle množství masa (krájeného na nudličky) do dvou minut
Přidala jsem navíc jednu čili papričku a půlku cibule. I bez oříšků chrochtal blahem, ale s nima by to asi bylo ještě lepší.