Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 618 kJ / 626 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,76 g |
| Tuky | 5,58 g |
| Vláknina | 12,94 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 299 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso se žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5K
Moje poznámka
Kuřecí maso se žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5K
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 4 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 8 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot kuličky
Junys před 13 minutami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 25 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 43 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 51 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 2 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 2 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 3 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
kureci se zampiony,
kuřečí na žampiónech,
kuřecí maso na žampionech,
kuřecí maso na žampionech se smetanou,
maso na žampionech,
kuřecí na žampionech se smetanou,
kuřecí maso,
kuřecí žampiony,
kureci maso se zampionama,
kuřecí s žampióny,
kuřecí prsa na žampiónech,
kureci na žampiony,
kuřecí maso s žampionama,
recepty kuřecí maso,
kuřecí se žampionama,
kuřecí a žampiony,
zampiony s kurecim masem,
kuřecí mas se se žampiony,
recepty z kuřecího masa,
kuřečí maso recepty
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
pórek,
arašídy,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
omáčka sojová,
olej olivový
Komentáře (9)
No, já bych se v tom až tak nerochnila, co vy můžete vědět o tom příteli, že
Mě spíše zaujalo v rcp "...oříšky a zalijeme je horkou vodou a necháme chvíli odležet, aby změkly." Obvykle se buráky naopak upravují tak, že aby v jídle byly chrumkavé
A formulace "Ještě chvíli za stálého míchání opékáme až je maso měkké. " také nepatří k těm nejšťastnějším. Ta "chvíle" je podle množství masa (krájeného na nudličky) do dvou minut
Přidala jsem navíc jednu čili papričku a půlku cibule. I bez oříšků chrochtal blahem, ale s nima by to asi bylo ještě lepší.