Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,66 g |
| Tuky | 14,73 g |
| Vláknina | 9,45 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 591 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 27,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí se zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOp6
Moje poznámka
Hovězí se zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOp6
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 3 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 14 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 24 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 35 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 42 minutami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 2 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na zelenině,
zeleninová omacka,
hověží na zeleninu,
hovězí maso se zeleninovou,
recepty z hoveziho,
hovězí zadní na zelenině,
výborné hovězí plátky,
hovezi s omackou a testovinou foto,
hovězí s omáčkou,
omáčka se zeleninou,
hovezi omáčky,
recepty hovězí na zelenině,
hovězí na omáčku,
hovězí maso s omáčkou,
hovězi s s omáčkou,
hovězí omačka na zelenině,
hovězí se zeleninou omacka,
kulicky z hoveziho a zeleninovou omackou,
hovezi z omackou,
hovězí maso omáčky recepty
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř,
olej,
vývar,
cibule,
zelenina kořenová,
bobkový list,
koření nové koření,
hořčice,
mouka hladká
Komentáře (18)
Všem děkuji za zájem o recept
Měla jsem kousek hovězího a nevěděla co s nim. Nakonec jsem maso udělala na zelenině. Klasika nikdy nezklame a podobný recept jsem zde nenašla.