Suroviny
Porce: 8 ks -3 až 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 713 kJ / 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,77 g |
| Tuky | 11,91 g |
| Vláknina | 9,95 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,46 g |
| Sacharidy | 105,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíky z grahamového a celozrnného pečiva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZpJ
Moje poznámka
Knedlíky z grahamového a celozrnného pečiva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZpJ
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 7 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 31 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 32 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 4 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Tématické fráze:
dietní knedlíky,
dietní knedlík,
knedlíky z celozrnných rohlíků,
celozrnný karlovarský knedlík,
knedlíky z celozrnné mouky,
dietní pečivo recept,
dietní pečivo,
dietni karlovarsky knedlik,
knedlíky z žitné mouky,
celozrnné noky,
celozrnné bramborové knedlíky,
knedliky z celozrného pečiva,
celozrny knedlik,
grahamové knedlíky,
pařáček na knedlíky,
knedlíky z celozrných rohlíků,
knedlíky ze žitné mouky,
knedlík z celozrného pečiva,
knedlíky z pečiva,
karlovarský celozrnný knedlík
Suroviny:
pečivo,
mouka celozrnná žitná,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
majoránka,
česnek,
voda
Komentáře (16)
myslím, že místo pórku by se dala použít např. řeřicha, líp by se pak krájely.. co ty na to