Věnečky ( pálená hmota )
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 103 274 kJ / 24 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,25 g |
Tuky | 206,66 g |
Vláknina | 65,25 g |
Cholesterol | 2,25 g |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 5 531,99 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2016 19:49
Nadja: máš pravdu ,hrozný popis
5. 2. 2012 01:52
Spokojený ... ???
5. 2. 2012 01:03
Betyna: nemyslím. Vidím recept a rozhodně se mi nechce hledat postup u jiného receptu. Recept má být kompletní, ne na požádání.
5. 2. 2012 00:49
Betyna:
Tak nekomettuja běž si číst dál .. !!!
Tak nekomettuja běž si číst dál .. !!!
4. 2. 2012 19:00
no to je trapné.... obzvlášť když postupů je tu požehnaně...
4. 2. 2012 12:19
Tento recept znám. Proto Vám všem napíši postup. Dělat takové tajnosti s postupem se mi vůbec nelíbí. Do vody dáme tuk,sůl a přivedeme k varu, přisypeme mouku a mícháme tak dlouho dokud se těsto nechytá vařečky ani nádoby ve které jsme vařili vodu s tukem. Necháme vychladnout a po jednom vešleháme vejce a já přidávám ještě prášek do pečiva. Naplníme cukrářský sáček nebo igelitový sáček a na plech vytlačíme tvary, které požadujeme/peču na pečícím papíru/ a v troubě vyhřáté na 175 stupňů pečeme do slabě růžova je to asi 15 - 20 minut podle trouby- prvních deset minut troubu neotvíráme. Upečené necháme zchladnout, prořízneme a plníme sladkou nebo i slanou náplní.Při sladké náplni povrch poléváme čokoládou nebo fondánem, při slané necháme povrch bez polevy.
2. 2. 2012 18:44
Prosím napiš mi postup na fb.lib@seznam.cz děkuji
2. 2. 2012 18:24
petrzelka:HOROR!
2. 2. 2012 17:27
Jéžiš,co to je?
2. 2. 2012 14:01
Ach jo... Z tohodle receptu ale vážně člověk nic nepochopí a musí stejně hledat jinde, takže k čemu tu je? A velmi mi schází fotografie. Mám dojem, že tyhle recepty snad ani nejsou autorem odzkoušené... Taky bych mohla vzít kuchařku a házet sem jeden recept za druhým, ale o tom to snad není, ne...?
2. 2. 2012 12:48
Makynhka:to jsou ale informace pro vas...a podle mne ne zrovna dostacujici...ale presne odpapouskovani receptu neznamena,zes ho pochopila... Nas p.mistrova hnala pekne rychle!!! My museli pouzit vlastni hlavu a vlastni slova...jinak nas usadila pro nezajem o studium... No ale nevesej hlavu,vem si nase pripominky k srdci a projdi si recepty uz vlozene...urcite se najde neco,co tu neni,nebo je jina varianta...
2. 2. 2012 10:15
Makynhka:ja by som ti miesto rýchleho tempa doporučila spomaliť, rozkukať sa a potom pridať niečo nové, čím zaboduješ, oslníš. Je tu aj vyhľadávač, kde si môžeš skontrolovať pred pridaním receptu, či tu je, alebo nie je. Napr. pálená hmota, odpalované cesto je tu mnohokrát, s krásnym postupom. Určite ste v škole preberali aj niečo zvláštne, originálnejšie. Je tu kopa veľmi šikovných a zručných dievčat v cukrárine, ktoré sa konkurencii v tvojej osobe určite potešia.
2. 2. 2012 07:59
Postup:
postup . ! píši do emailu na požádání
To je opravdu vtipné! Naštěstí je tady tento recept tolikrát, že si ho sem ani nemusela dávat.
postup . ! píši do emailu na požádání
To je opravdu vtipné! Naštěstí je tady tento recept tolikrát, že si ho sem ani nemusela dávat.
2. 2. 2012 06:45
Tady je takovych receptu k peceni a vareni, to, co se vam nelibi proste ignorujte, lidicky!
2. 2. 2012 01:58
Markéto, recepty zde jsou určeny nejen pro ty, kdo znají jak např.upéct piškot, ale hlavně by měly sloužit těm, kdo teprve začínají vařit a péct.
Neustále se odvoláváš, že jste recepty takto dostali ve škole na praxi - tak místo jejich otrockého opisování (i s chybami?) se nad nimi trochu zamysli a uprav je tak, aby byly srozumitelné každému.
A pokud napíšeš jen seznam surovin bez postupu nebo s neúplným, nesrozumitelným postupem, pak to není recept.
Podle mne ten, kdo napsal recepty s tak hroznými postupy práce, by měl vrátit školné.
Neustále se odvoláváš, že jste recepty takto dostali ve škole na praxi - tak místo jejich otrockého opisování (i s chybami?) se nad nimi trochu zamysli a uprav je tak, aby byly srozumitelné každému.
A pokud napíšeš jen seznam surovin bez postupu nebo s neúplným, nesrozumitelným postupem, pak to není recept.
Podle mne ten, kdo napsal recepty s tak hroznými postupy práce, by měl vrátit školné.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 12 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 13 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 5 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 5 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 5 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 5 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 6 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: palena hmota náplň do věnečku pálená hmota recept cukrářské recepty věnečky náplně do věnečků věnečky recept pálená hmota věnečky pálená hmota recepty cukrařske věnečky náplň na věnečky recept na věnečky slaná nápln do věnečků palena hmota na venecky venecky napln odpalovana hmota venečky z palene hmoty věnečky s náplní postup na pálenou hmotu věnečky se slanou náplní recept věnečky
Suroviny: mouka hladká, tuk 100%, voda, vejce, sůl, mléko, pudink vanilkový, cukr krupice, žloutek, máslo, vanilka, rum,
Věnečky ( pálená hmota )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6267
19 názorů