Azu po tatarsku - originál
"Azu" je tradiční pokrm tatarské kuchyně. Připravíme jej z hovězího zadního masa, které nakrájíme na nudličky a společně s cibulí, rajským protlakem a kořením, restujeme. Podáváme se špagetami, hranolky, nebo chlebem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 935 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,83 g |
Tuky | 38,63 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 45,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vhodná příloha: špagety, hranolky nebo chléb
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2016 11:45
Za mě výborné... moc nám chutnalo
22. 3. 2015 13:37
Tak jsem to dneska uvařila a oběd se podobal smuteční tryzně... Chutnalo to jako "dietní" rajská bez cukru s okurkama. Vyzkoušela jsem, příště radši uvařím něco jiného.
3. 9. 2013 13:52
Dneska jsem vařila a bylo to výborné :)Připomnělo mi to azu, které nám vařili ve školní jídelně a tam mi to moc chutnalo. .
1. 11. 2012 12:00
Pre Strowberry:
Myslím, že tón môjho komentára nebol tak agresívny ako Váš.
Ďakujem za radu a podľa nej sa zariadim...
Myslím, že tón môjho komentára nebol tak agresívny ako Váš.
Ďakujem za radu a podľa nej sa zariadim...
31. 10. 2012 22:22
Alice, Petra: Když jste tak skvělé kuchařky, přidejte svoje geniální fotky samy! Nejste ani zaregistrované, ale radit umíte, že? Takových tu už bylo
31. 10. 2012 16:36
Ta fotka se špagetami je skutečně mizerná. To není Azu.
Další fotky jsou spíš nevydařený guláš.
Petro, souhlasím s tebou, co se týče fotek.
Další fotky jsou spíš nevydařený guláš.
Petro, souhlasím s tebou, co se týče fotek.
31. 10. 2012 16:09
Predpokladám, že Tatárske azu pozná každý, kto chodí jesť do reštaurácie. To, že niekto potrebuje k tomu fotografiu neznamená, že jeho IQ je nízke. Chce len vidieť, či ho ten recept (nie jedlo!) inšpiruje, alebo nie.
V tomto prípade mám (píšem za seba!) dojem, že fotografia receptu rozhodne neprospieva. Recept je tradičný, ale fotografia je mizerná a ako poznám (opäť, píšem za seba!) toto jedlo z mnohých reštaurácií, tak sa na to vôbec, opakujem vôbec nepodobá. Je možné, že ja by som ho nedokázala navariť a naservírovať zaujímavejšie, ale táto fotografia tomu rozhodne nepomôže. Zila som v bývalom ZSSR roky, jedlo tam bolo dostatočne známe, ale v tom čase tam špagety boli neznámym pojmom (ako mnoho iných potravín či vecí...) a tak sa toto jedlo nikdy so špagetami nepodávalo. Doba sa zmenila a je možné, že aj tradičné recepty prešli svojou inováciou a dnes možno nebude v Česku zvláštnosťou Vepřo, knedlo so špagetami...
V tomto prípade mám (píšem za seba!) dojem, že fotografia receptu rozhodne neprospieva. Recept je tradičný, ale fotografia je mizerná a ako poznám (opäť, píšem za seba!) toto jedlo z mnohých reštaurácií, tak sa na to vôbec, opakujem vôbec nepodobá. Je možné, že ja by som ho nedokázala navariť a naservírovať zaujímavejšie, ale táto fotografia tomu rozhodne nepomôže. Zila som v bývalom ZSSR roky, jedlo tam bolo dostatočne známe, ale v tom čase tam špagety boli neznámym pojmom (ako mnoho iných potravín či vecí...) a tak sa toto jedlo nikdy so špagetami nepodávalo. Doba sa zmenila a je možné, že aj tradičné recepty prešli svojou inováciou a dnes možno nebude v Česku zvláštnosťou Vepřo, knedlo so špagetami...
11. 5. 2012 22:51
27. 2. 2012 16:50
Mě osobně by zajímalo, jesli by se paní Remková vyznala v klasických kuchařských normách, tento recept totž pochází z nich. A jesli se nevyzná ani v tomto jednoduchém postupu, tak ať si koupí dětskou kuchařku. Tu možná pochopí!
27. 2. 2012 15:56
KOmentovat recepty může samozřejmě kdo chce, jak chce. Fotky samotné paní Remkové vypadají dobře, o tom žádná. Reagovala jsem na Redy, protože mě nejednou napadlo totéž, co Redy.
27. 2. 2012 15:38
Lucie:Redy:Já si myslím,že paní Remková může komentovat recepty jak chce!!!To snad vůbec nemá nic společného s přidáním receptuTak proč by měly být dvě?????Tomu nerozumím!!!!
27. 2. 2012 15:25
Jo, souhlas s Redy... Registrovaná tu nejsem, ani nehodlám, ale chodím tu pro inspiraci téměř denně a divím se tomu samýmu, čemu Redy. Paní Remkové musejí být nejméně dvě.
A fotky pokrmů připravené jednou z nich vypadají jedle.
A fotky pokrmů připravené jednou z nich vypadají jedle.
24. 2. 2012 10:44
redy:redy:no. . . asi takhle, popis pripravy o.k., ingredience taky, ale s ohledem na exoticky nazev bych si vizualni predstavou tak jista taky nebyla.
a jen tak mimochodem. . . co po precteni mejch komentaru tam uz musite byt v koncich totalne a ja musim byt za za nejakeho prostoducha, kterej by mel mit na krku buzolu, aby vubec nasel kuchyn
nee nic, ja jen ze v TOM zase cejtim spis neco osobniho, snad nejaky nedoreseny spor, nebo averzi, nebo co to je
a jen tak mimochodem. . . co po precteni mejch komentaru tam uz musite byt v koncich totalne a ja musim byt za za nejakeho prostoducha, kterej by mel mit na krku buzolu, aby vubec nasel kuchyn
nee nic, ja jen ze v TOM zase cejtim spis neco osobniho, snad nejaky nedoreseny spor, nebo averzi, nebo co to je
24. 2. 2012 10:09
Já když občas čtu komentáře pí J. Remkové, jak nic nezná, neumí, čumí jak puk a nepochopí jednoduše a jasně popsaný recept, tak nechápu jedno: jakmůže dávat perfektně vypracované recepty a hezké fotky. Tady je tak trochu nepoměr, jako kdyby ty dámy byly 2, jedna geniální kuchařka a fotografka a druhá, slušně řečeno s velmi nízkým IQ, která neumí ani vejce do skla.
Souhlasím, že fotka tomu dodá šťávu, ale každá slušná kuchhařka by tento recept pochopila i bez fotky, tedy i ta druhá pí J.R. A už se těším na reakce ,ale nemyslím to jako urážku, pouze vyjařuju údiv....
Souhlasím, že fotka tomu dodá šťávu, ale každá slušná kuchhařka by tento recept pochopila i bez fotky, tedy i ta druhá pí J.R. A už se těším na reakce ,ale nemyslím to jako urážku, pouze vyjařuju údiv....
24. 2. 2012 09:44
Postup přípravy je popsán v receptu dobře a je k pochopení i bez fotky.Jestli chápu dobře zase já,tak se teď bude ještě u receptu bodovat zvlášť jak recept,tak zvlášť cizí dodané fotky
Já dávám pomyslný bod jak receptu,tak fotografiím dohromady
Já dávám pomyslný bod jak receptu,tak fotografiím dohromady
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 11 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Fit salát
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 5 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Jaký upéct moučník s jablky? Co třeba úžasně vláčnou a chutnou jablkovou bábovku? Podle našeho videa ji zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: azu po tatarsku hovezi azu po tatarsku azu azu po tatarsku recept hovězí azu kuřecí azu recept azu po tatarsku azu recept recept na azu azu po česku kuřecí azu po tatarsku azzu po tatarsku recepty azu po tatarsku azu z hoveziho masa recept na azu po tatarsku co je azu po tatarsku azu po tatarsku z hovězího masa azu z kuřecího masa co je azu azzu
Suroviny: hovězí zadní, cibule, protlak rajčatový, okurka čerstvá, tuk, vývar masový, mouka hladká, bobkový list, pepř, sůl
Azu po tatarsku - originál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g659
19 názorů